Bekymringsfritt laminatgulv til alle rom

  Blant de største gulvtrendene i år finner vi blant annet naturfarger, kvalitet og bærekraftig produksjon. Det blir viktigere og viktigere for oss at gulvene i hjemmet er bra for inneklimaet, men også for miljøet. Naturen er tydelig på vei tilbake i interiøret på flere måter, blant annet ved struktur, farger og bærekraftige materialer.

  Trender over tid

  Interiørtrender varer, i motsetning til i moteverden, lenger enn en sesong. Endringer skjer over tid og de fleste trender varer over flere år. Det gjelder spesielt større interiørvalg som gulv. Laminatgulvene fra Pergo kommer i mange fine og naturtro varianter. Gulvene har struktur, slik at du kjenner både kvist og sprekker. Overflaten er matt, noe som forsterker følelsen av tre.

  Spesielt Trondheim-serien har et naturtro uttrykk med sine pressede fuger og struktur.

  - Dagens fineste laminatgulv er nesten mer naturtro enn parkett, sier Pål Gravem Knutsen i Pergo.

  Pergo leverer laminatgulv i mange ulike design og klassifiseringer. Ifølge Knutsen kommer du stort sett alltid billigere ut av det dersom du velger laminat over parkett. Samtidig er det viktig å tenke rett produkt på rett plass, med andre ord i hvilket rom gulvet skal legges.

  - Du får veldig mye gulv for pengene, sier han.

  Trondheim 1-stavs laminatgulv fra Pergo sin Sensation-serie i fargene Fresh Nordic og Light Grey er fine alternativer for å få naturen inn i hjemmet.

  Svanemerket gulv

  Når du først har et langsiktig perspektiv på interiøret ditt, handler ikke valget lenger utelukkende om personlig stil og budsjett. For at gulvet skal vare lenge bør det være slitesterkt og både materialene og produksjonen bør være bærekraftige.

  Velger du laminatgulv i Pergo sin Trondheim-serie får du et svanemerket gulv som er spesielt utviklet for å ha minimal påvirkning på miljøet, samtidig som den gode atmosfæren gulvet skaper i hjemmet varer i mange år fremover. Trondheim-serien har også «Livstidsgaranti» for private hjem. Du kan få mer informasjon ved å besøke nettbutikken eller snakke med ansatte i Obs BYGG-butikken du handler i.

  Også når det er tid for å skifte ut gammelt laminatgulv med nytt er Pergo fremoverlente. Materialene resirkuleres, og det er derfor viktig at de ikke kastes i restavfallet.

  Pergo Trindheim Fresh Nordic_artikkelbilde.png

  Trondheim 1-stavs laminatgulv fra Pergo kommer med hele 15 års vanngaranti.

  Vanngaranti inkludert

  Trondheim 1-stavs laminatgulv har en AquaSafe-teknologi som gir en forseglet overflate helt ned til fasen og forhindrer at vannet trenger ned i gulvet. Alt sølet holder seg på overflaten og kan enkelt tørkes vekk.

  En fin ting å huske på er at vannavvisende også betyr vin- og sausavvisende.

  Med impregnerte skjøter og en sterk lås kommer gulvene med hele 15 års vanngaranti. Det betyr at laminatgulvene kan legges på steder med stor fuktpåvirkning, for eksempel i yttergangen og på kjøkkenet.

  Overflaten på laminatgulvene er 100 prosent forseglet med TitanX-beskyttelse. Det gjør at gulvene er enkle å rengjøre og vedlikeholde, og tåler livet vi lever. Du slipper alt av sliping, oljing og lakking for å holde gulvet pent.

  Les også: Slik kan du montere varmefolie selv