Slik kan du montere varmefolie selv

  Å montere gulvvarme har lenge vært noe som er forbeholdt proffene. Med egen kurs, termostat og eventuelt andre elektriske tilpasninger som må gjøres av elektriker blir installasjonen av slike ofte dyre.

  Med Pergo QuickHeat-gulvvarme slipper du imidlertid elektriker, og du kan gjøre hele jobben selv – enkelt og raskt!

  Systemet består av varmefolie, isolasjonsplater som bidrar til å lede strålingsvarmen oppover, en styringsenhet med innebygde sikkerhetsfunksjoner og trådløs termostat.

  Raskt komfortabel gulvvarme

  Isolasjonsplatene sørger for at det aller meste av varmen blir sendt oppover i gulvet, og det gjør at du kan senke temperaturen på andre varmekilder med 2-3 grader. Det bidrar også til at temperaturen i gulvet endrer seg raskt – og du får varmt gulv på kun 30 minutter.

  I nyere hus med god isolasjon kan Pergo QuickHeat også fungere som primær oppvarmingskilde i rommene det legges.

  QuickHeat-systemet er spesialutviklet for å fungere godt med tregulv som parkett og laminat, og det bygger vesentlig mindre enn mange andre, mer tradisjonelle løsninger for gulvvarme.

  Smarte funksjoner

  Gulvvarmen kan styres enkelt fra både termostaten på veggen og fra en app på telefonen.

  Med smarte løsninger som ulike innstillinger for hverdag og helg samt fire ulike innstillinger for temperatur hver dag (morgen, dag, kveld og natt) kan du alltid ha komfortabel temperatur når du trenger det – uten å bruke mer strøm enn nødvendig.

  Enkel installasjon

  Pergo QuickHeat er spesiallaget for å være enkelt å montere selv, og alt du trenger for et komplett Quickheat-system er følgende:

  • Fuktsperre (PE folie)
  • QuickHeat isolasjonsplater
  • QuickHeat varmefolie
  • Kontroller kit (termostat)
  • Skjøteledninger
  • Tape

  Det er anbefalt at du planlegger hvordan du skal legge folien før du kjøper den, da folien finnes i ulike bredder.

  Når alt er klart, er det bare å følge den enkle bruksanvisningen for monteringen. I videoen under ser du hvor enkelt det er å installere QuickHeat-systemet.