Obs Bygg innfører lavpris på vinduer – hver dag – hver uke – hele året

  For å gjøre det enklere for våre kunder å forstå hva som er et godt vinduskjøp, innfører vi nå lavpris på vinduer.

  Obs BYGG innfører lavpris for å gjøre det lettere å orientere seg om prisen på vinduer, gjøre prissammenligninger og gi trygghet for et godt vinduskjøp.

  Vi viser derfor nå vårt standardsortimentr fra ulike produsenter på nett med pris og lagerfører de fleste standardvinduer i alle våre varehus.

  Dette gjør at du har store muligheter for å få med deg et vindu hjem samme dag uten å vente på normal bestilling og produksjonstid, som ofte er 8–10 uker. Velger du et vindu fra leverandørenes standardsortiment, ligger dette på lager hos leverandør og kan dermed leveres raskere.

  Mulighetene for skreddersøm og ekstrautstyr er mange. Om du har spesielle behov eller ønsker oppfordrer vi deg til å ta kontakt med et av våre varehus som vil gi deg pris på ditt vindu eller dine behov.

  Velg vinduet som passer for deg

  Har du derimot litt bedre tid til å velge hvilket vindu som passer for deg, så anbefaler vi at du setter deg inn i hvilke muligheter som finnes. Det finnes nemlig flere valgmuligheter for blant annet hvor stor begrensing av varmetap du ønsker, hvilke åpningsfunksjoner som passer din bolig, og forskjellige materialer som avgjør hvor mye vedlikehold vinduene krever.

  Slik setter du inn et vindu selv

  Og har du bestemt deg for å bytte ut vinduene dine, så er det heller ingen heksekunst å gjøre dette selv. Med godt verktøy, litt tålmodighet og en god dose nøyaktighet, kan omtrent alle både bytte ut og sette inn nye vinduer. For å gjøre det litt enklere for deg som har lyst til å spare de pengene det koster å leie inn håndverkere, har vi snakket med en fag-ekspert fra vindusleverandøren Natre. Han går nøye igjennom hele prosessen, og guider deg gjennom steg for steg.