Trenger garderoben til klubben din en oppussing?

Sammen med Eliteserien skal vi igjen kåre Norges styggeste garderober!

Vi vet at det er mange slitne garderober rundt omkring i landet, som kunne trengt en skikkelig oppussing. Garderobene brukes ofte av mange ulike lag i løpet av en uke og mange fotballspillere tilbringer i løpet av året mye tid i garderoben sin. Det mange av disse garderobene har til felles er at de ofte er veldig slitt og utrolig kjipe. Obs BYGG ønsker å bidra til at fotballspillere der ute får litt hyggeligere omgivelser når de skal på trening eller spille kamp.

Nominer din klubb og bli med i trekningen

Nå kan du sende inn en enkel nominasjon for ditt lag og laget kan vinne et gavekort fra Obs BYGG på 20.000 kr. Nominer din klubb nedenfor – så er det kanskje deres garderobe som vinner et oppussingsgavekort fra Obs BYGG!

Meld på og nominer garderoben her!

Påmeldingenen stenger ved midnatt 31. mars.

I kampanjeperioden deler vi ut tre gavekort til en verdi av 20.000,- hver. Det trekkes tre vinnere ved sesongstart for Eliteserien i 2022. Vinnere blir kontaktet direkte.

Har du meldt på din klubb i første kampanjeperiode, er du automatisk med videre i neste periode og trenger ikke å nominere klubben en gang til.

Obs BYGG er stolt sponsor av Eliteserien!

Garderobe i ny drakt

220221 Garderobe i ny drakt logo expanded_positiv sirkel.png