Obs BYGG kåret til årets butikk 2021

  Kåringen av «Årets nettbutikk» er basert på antall positive brukeromtaler hos Prisjakt, som legges igjen etter handelen. Over 1500 norske nettbutikker er blitt evaluert og gitt karakterer av kundene gjennom konkurransen.

  I år var det Obs BYGG som hentet hjem seieren i kategorien «Renovering og bygg».

  – Vi er utrolig stolte av å bli kåret til årets butikk av Prisjakt sine brukere, sier Espen Braaten, kjededirektør for Obs BYGG.

  På prisjakt.no finner man full oversikt over billigste pris i ulike nettbutikker. På denne måten kan kunder finne de beste prisene i markedet. 

  – Vi vet at pris er viktig for våre kunder, og jobber hele tiden for å sikre de laveste prisene og den beste handleopplevelsen, forteller Braaten.

  Hos Obs BYGG kan du alltid være trygg på at du får markedets beste pris når du handler. Med prisløftet vårt refunderer vi forskjellen om du finner et identisk produkt til lavere pris.

  Det ingen tvil om at Obs BYGG verdsettes av prisbevisste kunder. Likevel er det ikke bare pris som er gjeldende i en slik type kåring. Handleopplevelsen er vel så viktig.

  – Det er hyggelig å se at god kundebehandling, rask levering og godt utvalg også blir lagt merke til, sier han.

  Braaten forteller at kåringen gir skikkelig motivasjon til å jobbe videre for å styrke posisjonen som Norges beste og billigste byggevarekjede.