Med bilen som handlevogn

  – Kundene våre synes dette er helt topp! Vi får strålende tilbakemeldinger på drive in-shoppingen i kundeundersøkelsene våre, sier Espen Braaten, kjededirektør i Obs Bygg. 

  Når du handler byggevarer hos Obs Bygg slipper du nemlig å slepe plankene ut til parkeringsplassen. Det setter Jørgen Krydsby (32) fra Lommedalen pris på – han har et plankebord i den ene armen og lille Emil Andreas (1) på den andre armen. 

  – Jeg synes det er ålreit at det er tørt, pent og rent å handle her, sier han mens han går i skytteltrafikk mellom hengeren og trelast-hyllene. Planen er å bygge en bod, forteller Krydsby, som er stamkunde hos Obs Bygg på Rud i Bærum.

  Obs Bygg_handle med bilen.jpg
  Jørgen Krydsby kjøper materialer med ettåringen på armen. Da er det praktisk å ha bilen rett i nærheten.

  Drive in-konseptet startet opp i 2012, men har stadig utviklet seg. Nå har hele 40 av 55 varehus det populære tilbudet om å bruke sin egen bil som handlevogn. Selve drive in-delen av butikken varierer i størrelse fra 3000–6000 m2

  – Jeg handler her fordi det er innendørs, men jeg har måttet ty til prisgarantien noen ganger, forteller Jørgen Krydsby.  

  Prisløftet til Obs Bygg gjør at du alltid er sikret den laveste prisen på byggevarer – les mer om hvordan det funker her!

  Kjør, last på og betal

  – Ingen andre varehus er i nærheten av å ha et like godt tilbud, sier Morten André Klemsdal, som mener det er viktig å alltid sette kunden i fokus. 

  – Drive in-shoppingen er den største kundefordelen vi har. Du kjører inn i en stor hall, med kjørefelt og lastefelt. Så stopper du der du vil for å handle og laste på varer, før du kjører til kassa hvor betjeningen scanner varene dine.

  Drive-in_port.jpg
  Det er genialt å kunne kjøre rett inn i butikken – det sparer både tid og krefter.

  – Og om du trenger noe i butikken – f.eks verktøy – kan du bare gå inn og hente det ut til bilen. Du trenger ikke parkere på parkeringsplassen, men kan handle alt du trenger på én gang, forklarer Klemsdal.

  utvalg_drive-in.jpg
  Det skal være enkelt å finne det du trenger – og enkelt å laste det rett inn i bilen.

  På Obs Bygg på Rud treffer vi også Heidi Tollan (58) fra Bekkestua. 

  – I dag skal jeg kjøpe en plate med Smart Panel – jeg tok nemlig med meg en plate for lite sist gang, forteller Tollan, som holder på å pusse opp kjøkkenet hjemme. 

  SJEKK UT hvor enkelt det er å pusse opp med panelplater! 

  – Det er veldig praktisk å kunne kjøre inn i varehuset i stedet for å parkere. De som jobber her har også gitt meg god hjelp og er veldig blide og hyggelige, sier Heidi Tollan før hun kjører av gårde til kassa ved utgangen. 

  Bilen som handlevogn.jpg
  – Det er utrolig hva jeg får plass til i denne bilen, sier Heidi Tollan. Hun er på Obs Bygg for å handle veggplater. 

  Billig og enkelt

  – Ikke bare er Obs Bygg billigst, vi har også den beste kundeopplevelsen, mener kjededirektør Braaten, som utdyper: 

  – Nøkkelen er at alt skal være enkelt og tilrettelagt for kunden. Og i et land som Norge er det ikke alltid at sola skinner, og da er det greit å kunne kjøre inn i butikken, fylle opp med varer og kjøre av gårde!

  Har du ikke plass til alt du skal ha i bilen? Da kan du også låne tilhenger i varehuset – og i de fleste tilfeller er dette helt gratis mot at du betaler et depositum.