• Sprederbredde 4-17 meter
 • Justerbar rekkevidde 7-21 meter
 • 5 års garanti
 • Dekningsområde Max: 350 m²

Vannspreder for områder fra 28 til 350 m². Skyvekontroller til å stille inn rekkevidde og bredde, for å passe perfekt til din plen.

Driften av AquaZoom L er enkel og intuitiv. Bruk skyvekontrollene til å stille inn rekkevidden (7-21 meter) og bredden fra (4-17 meter) og mengden vann for å passe perfekt til din plen. Du kan til og med velge å vanne bare halvparten slik at vann bare kommer til området du ønsker.

Egenskaper
Alltid friskt og fint
Dysene til Firkantspreder AquaZoom L sikrer kontinuerlig jevn og svært presis vanning av blomster- og grønnsaksbedene på arealer på 9 til 350 m². Den jevnlige vanningen forhindrer dannelse av sølepytter.

Enkel montering og justering
Å montere den svingende sprinkleren for hånd og koble til en slange tar bare noen få sekunder. Glidebryteren lar deg bestemme både rekkevidden (7–21 meter) og spraybredden, som kan stilles hvor som helst mellom 4 og 17 meter. Glidebryteren gjør det også mulig å begrense svingningsbevegelse til den ene siden. Reguleringen av vannstrømmen gir også muligheter for finjustering.

Sol eller regn
Enten det er iskaldt eller solen skinner, det slitesterke materialet i AquaZoom L beskytter den svingende sprinkleren mot frost og UV-stråling.

Enkel å holde ren
Vannforbindelsen til AquaZoom L har et rustfritt metallfilter som forhindrer at smusspartikler kommer inn i den svingende sprinkleren. Den kan fjernes slik at du enkelt kan rense den av under et trykk. Siden sprøytedysene er laget av myk plast, kan alle kalkavsetninger enkelt fjernes ved å tørke av dem med fingeren.

Alltid stødig
De ekstra brede støtteføttene og metallkomponentene hjelper AquaZoom S til alltid å stå godt på gresset.

Spesifikasjoner

 • Dekningsområde Max: 350 m²
 • Rekkevidde Ø Min: 7 m - 21 m
Generelt
Artikkelnummer4078500048118
Leverandørens artikkelnummer967976801
Forpakningsmål
Bruttovekt0.8 kg
Høyde8.5 cm
Lengde58 cm
Bredde21.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Gardena AquaZoom L vannspreder

Art nr: 4078500048118
  Nettlager:
  På lager (+20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.

  Nyttige tips