🥩Live shopping tilbud med Obs Bygg og FCC🔥 – spar opptil 40% på en rekke griller og tilbehør! Sjekk her

  Gardena vanningscomputer select m5

  Markevarelogo GARDENA
  Art nr: 4078500045674
  GARDENA Vanningscomputer Select tar seg av vanningen av hagen helt automatisk. Produktet er et særlig nyttig verktøy for...
   Nettlager:
   På lager (6-20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   GARDENA Vanningscomputer Select tar seg av vanningen av hagen helt automatisk. Produktet er et særlig nyttig verktøy for de som reiser mye, eller som ønsker å bruke tiden på andre ting enn hagestell. Computeren kobles direkte til vannkranen, før slangen kobles direkte til vannuttaket. Den kan for eksempel kobles til GARDENA sprinkler eller Micro-Drip for effektiv dryppvanning.

   Det er mulig å sette opp tre ulike vanningsplaner på det avtakbare displayet. Tidspunkt, lengde og intervall for vanningen kan stilles inn ved hjelp av den store, intuitive innstillingsknappen. Hvert program kan stilles inn for en vanningsvarighet fra 1 minutter og opptil 8 timer.

   De tre programmene administreres på den intuitive LCD-skjermen. Den intuitive skjermlåsen hindrer deg fra å gjøre endringer i innstillingene ved et uhell, og gjør computeren derfor ekstra pålitelig. Det er mulig å tappe vann fra kranen uten å fjerne computeren. Vanningscomputeren starter ikke dersom batterinivået anses å være for lavt til å kontrollere vanningsprosessen.

   Produktet kan kobles til GARDENA Sensor, slik at vanningen ikke blir aktivert dersom fuktigheten i jorden er tilstrekkelig. Vanningscomputer Select er produsert i Tyskland.

   Produktegenskaper
   Automatisk og tidsbesparende vanning
   Ved hjelp av en GARDENA Vannkontroll kan hagen din vannes pålitelig og praktisk - selv om du ikke er hjemme. Du får mer fritid, en frodig grønn plen og vakre, sunne planter. Hvis det automatiske vanningssystemet starte om morgenen eller om kvelden fordamp

   Enkel betjening
   Vannkontrollen kan enkelt justeres med en dreie- og trykknapp for valg av date og bekreftelse. En lett lesbar LC-skjerm viser alle innstillinger på et øyeblikk. Den værbestandige betjeningsenheten kan fjernes for å utføre innstillingene. Takket være en valgfri tastelås kan uønskede justeringer av innstillingen forhindres.

   Fleksibel vanning med 3 tidskjemaer
   Tre forskjellige og uavhengige tidsplaner kan opprettes for vanningsanlegget. Start, varighet og ukedager av vanningen kan justeres. Svært fleksible planer kan settes i henhold til din personlige smak. Plantekjennere bruker dette for eksempel for ytterligere forvanning som forbereder jord og røtter for senere hovedvann. Dette forbedrer vannabsorbsjonen og planteveksten.

   "Vann Nå"-funksjon
   Hvis vanningen må startes umiddelbart, kan denne aktiveres manuelt uten å fjerne enheten fra kranen eller endre instillingene.

   "Sikker Stopp"-teknologo
   Vannkontrollen er alltid sikker i bruk takket være "Safe Stop" teknologien. Hvis batterinivårt er for lavt til å kontrollere vanningsprosessen, vil den ikke starte. Batternivåindikasjon i displayet forteller deg også når batteriet må byttes ut.

   Vannbesparende
   Ved tilkobling av GARDENA Sensor, vil den automatisk vanningen ikke bli aktivert om fuktigheten i jorden er tilstrekkelig. Dette tillater forbedret vannforsyning for planter samt vannbesparende vanning.

   • Vanningssykluser per dag: 3
   • Vanningens varighet: 1 min - 7t 59 min
   • Vanningsfrekvens: Individuelle valg av vanningsdager
   Generelt
   Artikkelnummer4078500045674
   Leverandørens artikkelnummer967927601
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.75 kg
   Høyde16 cm
   Lengde11.3 cm
   Bredde15.7 cm

   Nyttige tips