• Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Slitesterk og pustende hagehanske med god fingerfølsomhet og perfekt passform. Beskytt hendene dine med stil!

  Batex hagehanske Liv er den ideelle hanske for alle hageentusiaster som ønsker å beskytte hendene sine mens de jobber. Med god fingerfølsomhet og en perfekt passform, vil du aldri igjen måtte bekymre deg for skarpe grener eller torner som kan skade hendene dine.

  Denne slitesterke hanskens strikkede nylon og klare plastbelegg i håndflaten gir deg den beskyttelsen du trenger, samtidig som den sitter godt på hånden takket være det ribbede designet. Batex hagehanske Liv har også gode pusteegenskaper, slik at hendene dine ikke blir svette og klamme mens du jobber.

  Batex er et anerkjent varemerke innen hansker, og deres hagehanske Liv er intet unntak. Med sin kvalitet og holdbarhet overgår denne hansken forventningene dine, og vil vare lenge. Ikke bare er den funksjonell og av høy kvalitet, men den er også en miljøvennlig og bærekraftig løsning. Du kan vaske den og bruke den om igjen og om igjen, noe som bidrar til å redusere avfall og sparer deg for unødvendige utgifter.

  Batex hagehanske Liv appellerer til alle som er opptatt av å ta vare på hendene sine mens de jobber i hagen. Enten du er en erfaren hageentusiast eller en nybegynner, vil denne hansken hjelpe deg med å få jobben gjort raskt og effektivt.

  Kjøp Batex hagehanske Liv i dag og opplev den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet, kvalitet og miljøvennlighet. Beskytt hendene dine med stil og jobb mer effektivt og komfortabelt i hagen din!

  • Sitter godt på hånden
  • God fingerfølsomhet
  • Gode pusteegenskaper
  • Slitesterk
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer7048290690764
  Leverandørens artikkelnummer690.76
  StørrelseSTR 9
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.03 kg
  Høyde0.6 cm
  Lengde22 cm
  Bredde11 cm

  Nyttige tips