Robust Fugesand Fast

  Markevarelogo ROBUST
  Art nr: 7090040904201
  Veksthemmende fugesand som etter vanning herder til en fast og fleksibel fuge. Motstandsdyktig mot utvasking, ugress, gr...

  Valgt størrelse: 20 KG

  20 KG
   Andre butikker:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Dokumenter, brosjyrer og manualer
   • Spesifikasjoner
   • Sikkerhetsinformasjon

   Produktdetaljer

   Veksthemmende fugesand som etter vanning herder til en fast og fleksibel fuge. Motstandsdyktig mot utvasking, ugress, groing og maur. Benyttes der det legges heller, brostein og belegningsstein i private og offentlige miljøer med lett trafikk, ute og inne.

   Beskrivelse
   Veksthemmende polymerforsterket fugesand som etter vanning herder til en fast og fleksibel fuge. Motstandsdyktig mot utvasking, ugress, groing og maur. Benyttes der det legges heller, brostein, tegl, naturstein og belegningsstein i private og offentlige miljøer med lett trafikk, ute og inne.

   Forarbeid
   Hellene/steinene må være tørre før fuging. Under både legging og herding bør det være oppholdsvær før fugen er fast og ferdig herdet. Ved regn kan sanden vaskes ut og missfarging av overflaten kan forekomme. Følg produsentens anbefalinger av stein/heller for riktig konstruksjon og oppbygging.

   Utblanding
   Produktet er klart til bruk. Polymer og sand har tendens til å separere ved lagring og transport. For å motvirke separasjon bør sekkene vendes noen ganger før de benyttes.

   Bruksmåte
   Når belegningssteinen er ferdig lagt og underlaget er tørt, kostes fugesanden over dekket. Sanden fordeles jevnt utover hellene/ steinene med en myk kost slik at fugene fylles helt. Benytt en vibratorplate/ hoppetusse til å vibrere underlaget og etterfyll med mer fugesand om nødvendig. Gjenta vibreringen. Fjern deretter all overflødig sand slik at det kun er sand i fugene. Fugene skal vannes. Benytt en hageslange og dusj overflaten med fin dusj slik at fugesanden ikke vaskes ut. Overflødig sand på overflaten må fjernes. Herdet fugesand på overflaten kan være vanskelig å fjerne og må evt. fjernes mekanisk.

   • Motstandsdyktig mot utvasking, ugress, groing og maur
   • Norskprodusert
   • Fugene er normalt gjennomherdet etter ca. 1-3 døgn
   • Miljøvennlig 20kg plastsekk

   Produktdatablad

   729066_7090040904201_.pdf
   Last ned / vis datablad
   Generelt
   Artikkelnummer7090040904201
   Leverandørens artikkelnummer420
   Størrelse20 KG
   Forpakningsmål
   Bruttovekt20 kg
   Høyde49 cm
   Lengde10.1 cm
   Bredde26.2 cm

   Merking