• Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Dokumenter, brosjyrer og manualer
  • Spesifikasjoner
  • Sikkerhetsinformasjon

  Produktdetaljer

  Veksthemmende fugesand som etter vanning herder til en fast og fleksibel fuge. Motstandsdyktig mot utvasking, ugress, groing og maur. Benyttes der det legges heller, brostein og belegningsstein i private og offentlige miljøer med lett trafikk, ute og inne.

  Beskrivelse
  Veksthemmende polymerforsterket fugesand som etter vanning herder til en fast og fleksibel fuge. Motstandsdyktig mot utvasking, ugress, groing og maur. Benyttes der det legges heller, brostein, tegl, naturstein og belegningsstein i private og offentlige miljøer med lett trafikk, ute og inne.

  Forarbeid
  Hellene/steinene må være tørre før fuging. Under både legging og herding bør det være oppholdsvær før fugen er fast og ferdig herdet. Ved regn kan sanden vaskes ut og missfarging av overflaten kan forekomme. Følg produsentens anbefalinger av stein/heller for riktig konstruksjon og oppbygging.

  Utblanding
  Produktet er klart til bruk. Polymer og sand har tendens til å separere ved lagring og transport. For å motvirke separasjon bør sekkene vendes noen ganger før de benyttes.

  Bruksmåte
  Når belegningssteinen er ferdig lagt og underlaget er tørt, kostes fugesanden over dekket. Sanden fordeles jevnt utover hellene/ steinene med en myk kost slik at fugene fylles helt. Benytt en vibratorplate/ hoppetusse til å vibrere underlaget og etterfyll med mer fugesand om nødvendig. Gjenta vibreringen. Fjern deretter all overflødig sand slik at det kun er sand i fugene. Fugene skal vannes. Benytt en hageslange og dusj overflaten med fin dusj slik at fugesanden ikke vaskes ut. Overflødig sand på overflaten må fjernes. Herdet fugesand på overflaten kan være vanskelig å fjerne og må evt. fjernes mekanisk.

  • Motstandsdyktig mot utvasking, ugress, groing og maur
  • Norskprodusert
  • Fugene er normalt gjennomherdet etter ca. 1-3 døgn
  • Miljøvennlig 20kg plastsekk

  Produktdatablad

  729066_7090040904201_.pdf
  Last ned / vis datablad
  Generelt
  Artikkelnummer7090040904201
  Leverandørens artikkelnummer420
  Størrelse20 KG
  Forpakningsmål
  Bruttovekt20 kg
  Høyde49 cm
  Lengde10.1 cm
  Bredde26.2 cm

  Merking