AVA Easy P55 Medium Bundle høytrykkspyler

  Markevarelogo AVA
  Art nr: 7072110745235
  Easy serien er designet med pris og kvalitet i fokus. Her får du en brukervennlig spyler som er lett for deg å bruke, og...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Drive-in - Med bilen som handlevogn
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Easy serien er designet med pris og kvalitet i fokus. Her får du en brukervennlig spyler som er lett for deg å bruke, og som er enda enklere å slå sammen for å ta med til neste vaskejobb. Easy P55 leverer 140 bar og 450 liter vann, noe som gjør at den er en god og driftig spyler. Høytrykkspyleren kommer med en solid metallpumpe som leverer bra trykk, mens den også sørger for at spyleren står stabilt under bruk. Easy kommer med hele 12 meter fleksibel slange og skiller seg dermed ut på markedet. Høytrykkspyleren leveres med AVAs PG3 Zero-Force høytrykkspistol, vannfilter, prisvinnende zoomlanse, turbodyse, variodyse 20°/60°, slim terrassevasker og 12 meter fleksibel slange. Registrer spyleren på AVA sine sider for å få 10 års garanti. På maskinen finner man også en egen oppbevaringsplass til strømkabelen. Easy er laget for å vare, og enda enklere å vedlikeholde.

   AVA Easy P55 Medium Bundle høytrykkspyler.

   Spraypistol og lanse
   AVA PG3 Zero-Force høytrykks pistol er designet slik at håndtaket er lettere å trykke inn under bruk. Zero-Force funksjonen bidrar til en behageligere opplevelse mens du bruker høytrykkspyleren. Easy kommer med AVAs PG3 Zero-Force pistol, her går vannslangen direkte i pistolen. Zoomlansen kan justeres mellom 63 cm og 96 cm, slik at du kan vaske både høyt og lavt uten problemer. Lengdejusteringen gjør det lettere å jobbe mer ergonomisk riktig samtidig som man får en god avstand til vaskeflaten. I 2018 mottok AVA Red Dot Award: Product Design for brukervennlighet og design på zoomlansen.

   Motor og vannpumpe
   Pumpen i høytrykkspyleren er tre sylindret og laget i metall for å gi økt levetid og service vennlig.

   Slange og trommel
   Easy serien kommer med en oppgradert fiberslange. Denne versjonen er tykkere enn de tidligere. Dette gjør at den får økt levetid samt at den blir enda mer slitesterk. Slangen er fleksibel og myk, noe som bidrar til at det blir en enklere vaskejobb. Med 12 meter på trommel så kan du nå de fleste kroker uten at spyleren trengs å flyttes på.
   Høytrykkspyleren er bygget kompakt med et lavt tyngdepunkt. Dette gjør at den står stabilt under bruk. Trommelen er plassert på siden slik at den er enkel å håndtere for alle. Slangen rulles lett inn ved hjelp av håndtaket på siden.

   Leveres med
   Tilbehør
   Turbodysen er en kraftig dyse som vi anbefaler å bruke på harde underlag som mur, stein eller metall. Variodyse 20°/60° lar deg enkelt justere mellom tre ulike stråler. 20° er ideell å bruke om man skal vaske bil, motorsykkel eller sykkel. 60° strålen kan brukes til vask av fasade, terrasse eller malte overflater. Den siste strålen er en kombistråle som er perfekt om man kun ønsker å skylle over et område for å fjerne såperester eller løst smuss.

   Terrassevasker
   Slim terrassevasker er mer kompakt og mindre terrassevasker. Under terrassevaskeren finner vi to 40 ° messingdyser og messingspindler som gir høy og langvarig ytelse. I tuppen finner vi en børste som sørger for at man får vasket grundig i hjørner.

   Enkel bytting av tilbehør
   Alt AVA-tilbehør har et bajonettsystem som gjør det enkelt å bytte mellom tilbehør. På enden av PG3 Zero-Force pistolen og Zoomlansen så finner du en låsering som sørger for at tilbehøret sitter fast under bruk.

   Dette medfølger I pakken:

   • PG3 Zero Force pistol
   • Zoomlanse
   • Vannfilter
   • Turbodyse
   • Variodyse 20/60°
   • Slim terrassevasker
   • Fiberarmert slange

   Produktegenskaper

   • Trykk: 140 bar (maks)
   • Vann: 450 liter per time (maks)
   • Effekt: 2000 watt
   • Slange: 12 meter fiberarmert
   • 140 bar / 450 liter / 2000 W
   • 12 meter fiberarmert slange
   • 10 års garanti
   • Designet I Norge
   Generelt
   Artikkelnummer7072110745235
   Leverandørens artikkelnummer10-100-346
   Forpakningsmål
   Bruttovekt15 kg
   Høyde68.5 cm
   Lengde41 cm
   Bredde37.5 cm

   Nyttige tips