Eksklusivt Kärcher-kampanje: 1000 kr rabatt på høytrykkspyler fra Kärcher💦 Se utvalget her

  IDT Frame 970 mm stolpepakke til rekkverk

  Art nr: 7072511003620
  IDT Frame stolpepakke, 970 mm lang, gir pålitelig støtte og stabilitet for ulike konstruksjonsbehov. Med sitt presise d...

  Valgt størrelse: 970 MM

  970 MM
  • Inkludert i: 25% (23.06.24 - 06.07.24)
  Andre butikker:
  På lager (+100)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  IDT Frame stolpepakke, 970 mm lang, gir pålitelig støtte og stabilitet for ulike konstruksjonsbehov. Med sitt presise design og enkel montering, er dette systemet ideelt for både profesjonelle og DIY-prosjekter.

  Bruksområde
  Denne stolpen er en del av IDT Frame rekkverkssystemet og benyttes for toppmontering av rekkverket. Med sin slitesterke konstruksjon og estetiske appell, sikrer denne stolpen en trygg og elegant løsning for rekkverksinstallasjoner på ulike områder som balkonger, terrasser og trapper. Med IDT Frame er sikkerheten og stilen ivaretatt på en effektiv måte.

  Montering
  Montering av IDT Frame er vanligvis en enkel prosess. Her er en generell oversikt over trinnene:
  1.Forberedelse: Sørg for at du har riktig verktøy og utstyr tilgjengelig. Les nøye gjennom installasjonsinstruksjonene som følger med stolpen for å forstå prosessen fullt ut.
  2.Plassering: Velg riktig sted for stolpen i henhold til dine behov og lokale byggeforskrifter. Marker stedet der stolpen skal monteres.
  3.Forborring: Bor nødvendige hull i underlaget i henhold til stolpens spesifikasjoner og anbefalinger. Pass på å bruke riktig størrelse og type bor.
  4.MonteringPlasser stolpen på det forborrede området og fest den på plass med passende festemidler. Juster stolpen slik at den er i riktig vinkel og høyde.
  5.Sikring: Sørg for at stolpen er sikkert festet til underlaget og at det ikke er noen løse eller ustabile deler. Stram festemidlene godt for å sikre stabilitet.
  6.Ferdigstilling: Etter at stolpen er montert, kan du fortsette med installasjonen av rekkverket i henhold til produsentens instruksjoner. Dette kan inkludere montering av glasspaneler eller andre rekkverkskomponenter.
  Det er viktig å følge produsentens spesifikke instruksjoner nøye for å sikre riktig montering og optimal ytelse av stolpesystemet. Ved behov kan det være lurt å søke råd fra fagfolk eller erfarne håndverkere for veiledning gjennom prosessen.

  Innhold
  Pakken inneholder 1 stk. stolpe, 1 stk. dekklist, 2 stk. gu mmilist, 1 stk. fotplate, 4 stk. skruer til fotplate og 4 stk. skruer til montering.

  Materiale
  Pulverlakkert aluminium i RAL 7021.

  Mål
  Høyde - 970 mm
  Bredde – 55 mm
  Lengde – 55 mm

  • Bruksområde: stolpe for for toppmontering av rekkverk
  • Komplett pakke med festemidler
  • Lett å montere
  • En del av IDT Frame rekkverkssystem
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer7072511003620
  Leverandørens artikkelnummerREKK10350
  Størrelse970 MM
  Forpakningsmål
  Bruttovekt2 kg
  Høyde6 cm
  Lengde105 cm
  Bredde10 cm