IDT Alu spilerekkverk

  Art nr: 7072511002869
  IDT Alu er et innovativt avskjermings- og avdelingssystem designet og produsert i Norge av pulverlakkert aluminium i RAL...

  Valgt størrelse: 570 MM

  370 MM
  570 MM
  970 MM
  1170 MM
   Andre butikker:
   Få på lager
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   IDT Alu er et innovativt avskjermings- og avdelingssystem designet og produsert i Norge av pulverlakkert aluminium i RAL 7021 fin struktur.

   Bruksområde:
   IDT Alu er et spilesegment som benyttes med og er tilpasset IDT Frame stolpe. Kan monteres både toppmontert og sidemontert. Aluminiumsrekkverk kombinerer funksjonalitet og estetikk på en måte som få andre materialer kan matche. Med sine mange fordeler som holdbarhet, lett vekt, lavt vedlikehold, og mulighet for tilpasning, er det ikke overraskende at dette materialet er et foretrukket valg for mange. Enten du skal oppgradere hjemmet ditt eller designe en ny kommersiell eiendom, er aluminiumsrekkverk et pålitelig og stilfullt valg.

   Systemet er utviklet som et rekkverk for å sikre, avskjerme og dele inn terrasser og plattinger med en maksimal høyde på opptil 10 meter.

   Fordeler:
   1.Holdbarhet: Aluminium er kjent for sin motstandsdyktighet mot korrosjon og rust. Dette gjør det til et ideelt materiale for rekkverk, spesielt i utendørs miljøer hvor det utsettes for vær og vind. Aluminiumsrekkverk beholder sitt utseende og strukturelle integritet i mange år med minimal vedlikehold.
   2.Lett vekt: Aluminium er et lett materiale, noe som gjør installasjonen enklere og mer kostnadseffektiv. Det reduserer også belastningen på bygningsstrukturen sammenlignet med tyngre materialer som stål eller jern.
   3.Vedlikeholds vennlig: I motsetning til tre som kan råtne eller stål som kan ruste, krever aluminium minimalt med vedlikehold. Det trenger ikke å males eller beises regelmessig. En enkel rengjøring med såpe og vann er ofte nok til å holde det pent.

   Godkjennelser:
   Systemet er testet og sertifisert som rekkverk etter NS3510 og TEK17-standardene.

   Tilpasningsmuligheter:
   IDT Alu tilbys med fire standardstørrelser, men kan også kappes etter individuelle mål for å imøtekomme spesifikke prosjektbehov.

   Ikke bare er IDT Alu værbestandig, det er også enkelt å vedlikeholde. Takket være sitt robuste design krever det minimalt med vedlikehold, slik at du kan bruke mer tid på å nyte uterommet ditt og mindre tid på rengjøring og reparasjoner.

   Innhold:
   Pakken inneholder 1 stk IDT Alu spilesegment i valgt bredde.

   Materiale:
   Aluminium.

   Mål:
   Høyde – 915mm
   Bredde – 26,5mm
   Lengde – 1170 / 970 / 570 / 370 mm

   • Stilrent design
   • Passer i "IDT Frame" stolpe
   • Vedlikeholdsvennlig
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer7072511002869
   Leverandørens artikkelnummerREKK1021
   Størrelse570 MM
   Forpakningsmål
   Bruttovekt2 kg
   Høyde89 cm
   Lengde57 cm
   Bredde3 cm