Eksklusivt Kärcher-kampanje: 1000 kr rabatt på høytrykkspyler fra Kärcher💦 Se utvalget her

  BerryAlloc Live 1-stav vinylgulv

  Markevarelogo BERRYALLOC
  Art nr: 5414404248381
  Livet i hverdagen kan være uforutsigbart. Med dette gulvet har du én bekymring mindre. De varme, naturlige fargene bring...

  Valgt farge: Nostalgic cinnamon

  NOSTALGIC ASH
  NOSTALGIC CINNAMON
  NOSTALGIC HONEY
  NOSTALGIC LATTE
  +8
   Leverandør:
   På lager (+20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Livet i hverdagen kan være uforutsigbart. Med dette gulvet har du én bekymring mindre. De varme, naturlige fargene bringer naturen inn i rommet. Gulvet er både enkelt å legge og rengjøre. Lev livet slik du ønsker. Med Live fra BerryAlloc.

   Produktdetaljer
   Gulvet som tåler selve livet.
   Ta det helt rolig! Disse gulvene er ikke bare flotte å se på, men de tåler også det som livet måtte by på. Og de er raske å gjøre rent. Vennene dine kommer garantert til å bli misunnelige på det stilige, naturlige utseendet til Live.

   Egenskaper
   Varme, naturlige farger. Tradisjonelt, rustikt tre, elegant, mykt tre eller moderne betong. Denne kolleksjonen tilbyr både tidløs, klassisk design og moderne utførelser som passer lett inn i et ethvert miljø. Disse matte gulvene med sin diskré og raffinerte framtoning, skapt av kyndige designere, vil sette prikken over i-en på innendørsmiljøet ditt.

   Drømmegulvet med DreamClick®
   Slipp løs kreativiteten med det svært brukervennlige DreamClick®-installasjonssystem. Bland ulike farger, planker og fliser. Sett sammen et gulv som uttrykker din personlige smak, med stein- og trefarger. Alt dette er mulig å gjøre helt miljøvennlig. Live-kolleksjonen vår er fullt resirkulerbar og inneholder også en stor andel resirkulerte materialer.

   Underlag/montering
   Hvordan installere?
   Alle sidene på bordene og flisene har samme installasjonssystem, i motsetning til de klassiske not-og-fjær-systemene på markedet. Dette gir uendelig med muligheter når du skal utforme og legge gulvet. Og alt du trenger av verktøy, er en enkel Stanley-kniv for støvfri legging.

   Detaljene teller
   Live-gulvet kommer garantert til å bli flott, men du kan gjøre det enda bedre med tilbehør fra oss. Dreamtec+ underlag reduserer støy og korrigerer små ujevnheter i undergulvet. Avslutt gulvet med målbare gulvlister, så står du enda friere til å velge drømmefargen din til veggene. For å få den siste touchen kan du lage en jevn overgang til andre gulv ved å bruke riktige profiler.

   Alltid riktig temperatur
   Skru opp termostaten når det er kaldt ute. Disse gulvene holder føttene gode og varme. De kan legges på underlag med gulvvarme og tåler temperatursvingninger, så de kan helt fint legges foran vinduer. Og siden de er lette, stive og bare 4 mm tykke (på grunn av det patenterte stive komposittbordet), kan du legge dem på det eksisterende gulvdekket uten problemer. Den perfekte løsningen: oppussing med minimalt arbeid!

   DreamClick: det raske og enkle installasjonssystemet
   Raskt. Enkelt. Kreativt. Vårt innovative DreamClick®-installasjonssystemet oppsummert i tre ord. Dette intuitive systemet er tilgjengelig på Live vinylplanker og -fliser og sørger for rask og brukervennlig montering.

   Raskt
   Dette gulvet er dobbelt så raskt å installere som andre gulv med tradisjonelle installasjonssystem. Du kan faktisk klare opptil 12 m² på bare 30 minutter. Og hvis du får en til å hjelpe deg, og dere begynner midt i rommet, kan det gå enda raskere

   Enkelt
   Ikke noe saging, ikke noe støv. Alt du trenger, er en enkel Stanley-kniv for å kappe bordene. Du kan også kombinere plankene eller flisene slik du vil, takket være det 360° låsesystemet.

   Kreativt
   Skap drømmegulvet ditt med DreamClick. Definer din personlige stil, og bland ulike bord, fliser, farger og mønstre. Vil du ha fiskebeinsmønster? Ikke noe problem. Har du lyst til å kombinere tre og stein? Det lar seg ordne. Sett sammen vinylbordene og flisene våre akkurat som du vil. Få inspirasjon og slipp kreativiteten løs med DreamClick.

   Vannbestandighet
   BerryAllocs Live vinylplanker og fliser er vannresistente og ideelle å installere i hjemmet ditt. Vil du slippe å velge gulv for hvert enkelt rom? Da legger du bare Live i alle rom bortsett fra våtrom, på kjøkkenet og i entreen også.

   STC rating
   Live innehar klassifisering 23/32

   Vedlikehold
   Det flekk- og ripebestandige belegget gjør gulvet enkelt å vedlikeholde, så får du mindre å tenke på. Siden Live-gulvene våre er vannresistente, kan du bruke mopp, gulvfille eller bare støvsuger. I kombinasjon med vedlikeholdsproduktene fra BerryAlloc vil du få glede av gulvet i mange år fremover.
   PU-beskyttelsen vår gir ekstra beskyttelse til gulvet, mens rengjøringsmiddelet sørger for et rent og velpleid gulv.

   Garanti
   15 års garanti for bruk i hjemmet
   3 års garanti for offentlige miljø

   Dette trenger du for å legge gulv

   • Stanleykniv
   • Sag eller kapputstyr
   • Blyant
   • Vinkel
   • Målebånd
   • Avstandsklosser
   • Plankemål: 1326x204x3,8 mm
   • Leveres i pakker på 2,705 m² i pakken
   • Naturtro overflate med struktur
   • 15 års garanti for bruk i hjemmet
   Generelt
   Artikkelnummer5414404248381
   Leverandørens artikkelnummer60001900
   FargeNOSTALGIC CINNAMON
   Forpakningsmål
   Bruttovekt13.1 kg
   Høyde4.3 cm
   Lengde135.6 cm
   Bredde22.4 cm

   Nyttige tips