Pergo Falster 1-stav parkettgulv

  Markevarelogo PERGO
  Art nr: 5401013660673
  Falster tregulv med smale bord med toveis v-fas skaper et rent, moderne uttrykk i hjemmet. Perfekt for små rom som sover...

  Valgt farge: Northern light oak

  ARCTIC OAK
  HARBOURSIDE OAK
  LIGHT PURE OAK
  NORTHERN LIGHT OAK
  +3
   Leverandør:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Falster tregulv med smale bord med toveis v-fas skaper et rent, moderne uttrykk i hjemmet. Perfekt for små rom som soverom, der det gir den lette, luftige følelsen som bare et slankt, naturlig tregulv kan. I større rom skaper det et mer levende uttrykk.

   Produktdetaljer
   Velg mellom 7 forskjellige Falster-dekorer for å finne det riktige designuttrykket for deg. Falster har StayClean+ beskyttelse, noe som holder overflaten på tregulvet vanntett i opptil 72 timer. Takket være dette er Falster også et godt valg for kjøkkenet. StayClean+ forhindrer også at smuss setter seg fast i skjøtene og trestrukturen, noe som gjør gulvet lett å rengjøre og bidrar til å opprettholde det opprinnelige utseendet. Falster installeres raskt og enkelt med PerfectFold™- klikksystem. Falster egner seg også godt til gulvvarme, noe som vil holde hjemmet og føttene dine gode og varme. Alle parkettgulv fra Pergo er svanemerket.

   Underlag/montering
   Er undergulvet av betong eller trebasert, og i hvilket rom skal gulvet legges? Dette avgjør hvilke underlag du skal velge. Er undergulvet betong, må et underlag med fuktsperre benyttes. I rom med stor trafikk som gang, kjøkken og stue, er det å anbefale å bruke et underlag med større trykkfasthet (densitet) enn et standard foamunderlag som kan f.eks benyttes i et soverom eller en bod. Coop har dette utvalget. Påse at undergulvet er innenfor toleransene før legging (se leggeanvisning) og at det er rent og tørt.

   Gulvvarme
   Gulvet er ypperlig i bruk med gulvvarmesystemet QuickHeat fra Pergo. Med det praktiske Plug & Play-systemet er QuickHeat enkelt å installere selv, noe som gjør det til et ideelt valg for oppussingsprosjekter. Gulvvarme gir deg en deilig komfort i en hektisk hverdag. Coop har hele utvalget av QuickHeat.

   Klikksystem
   PerfectFold™ er et klikksystem som gjør det enkelt for deg som kunde å legge gulvet som en håndverker. Du kan lett legge ned 1 og 1 planke selv. Det er viktig å gjøre forarbeidet som oppmåling før man starter opp. Det er også veldig viktig å lese leggeanvisningen i forkant!

   Vedlikehold
   Pergo-gulv er enkle å vedlikeholde i hverdagen. Benytt en syntetisk såpe, gjerne Pergo Floor Cleaner, og microfibermopp. Fettholdige såper som grønnsåpe må ikke benyttes, da dette skaper et fettlag som skaper et skjoldete gulv som ikke er pent å se på, og oppleves skittent.

   Garanti
   Livstidsgaranti i boligmiljø (se Pergo.no for fullstendige garantivilkår)
   Gulv med StayClean+ har 15 års vanngaranti

   Dette trenger du for å legge gulv

   • Rettholt 1,2 m (for å sjekke at gulvet er innenfor toleranse)
   • Tommestokk (målbånd)
   • Hammer
   • Sag
   • Blyant
   • Slagkloss
   • Plankemål: 1820 x 145 x 13 mm
   • Leveres i pakke på 1,583 m²
   • Børstet overflate med matt lakk
   • Livstidsgaranti
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5401013660673
   Leverandørens artikkelnummerW1214-03202-3
   FargeNORTHERN LIGHT OAK
   Forpakningsmål
   Bruttovekt16.7 kg
   Høyde8.1 cm
   Lengde184 cm
   Bredde16.2 cm

   Nyttige tips