Kampanje
  • 1207x198x11
  • Leveres i pakke à 1,9119 m2
  • Imitasjon av eik
  • Livstidgaranti for bolig. Næringsbygg/offentlig miljø 10 år

Verdens sterkeste gulv i standard format som tåler alt livet har å by på med en overflate som ekte tre og vannbestandig kjerne. Påmontert underlag som gir en enkel installering og med livstidsgaranti for bruk i boliger.

Egenskaper:
Svært slagfast da den tykke kvalitetsoverflaten har et supersterkt beskyttelseslag. Markedets sterkeste lås kombinert med et enkelt monteringssystem tåler at du installerer opptil 15x15 m (gjelder åpne rom) uten T-profiler. Det vannbestandige topplaget beskytter overflaten og fugene. I tillegg er kjernen også helt vannbestandig Påmontert underlag. Det integrerte underlaget SilentSystem demper støy med mer enn 19 desibel. Se leggeanvisning på www.berryalloc.com

Underlag/montering
Er undergulvet av betong eller trebasert, og i hvilket rom skal gulvet legges? Er undergulvet betong, må fuktsperre benyttes. Gulvet har påmontert underlag og ingen ytterligere underlag må benyttes.
Påse at undergulvet er hardt og avrettet innenfor toleransene før legging (se leggeanvisning) og at det er rent og tørt. NB: det er viktig å lese hele leggeanvisningen.

Gulvvarme
Gulvet kan kombineres med gulvvarme. Sjekk at trykkfastheten i konstruksjonen er innenfor toleransen i leggeanvisningen. NB: Trykkfastheten på reflektorplaten ved bruk av f.eks. varmefolie må være min. 300 kPa (30 tonn pr m2).

Klikksystem
Aluminium fold down-lås gjør Grand Avenue enkel og rask å installere uten bruk av ekstra verktøy. Sjekk at skjøtene er tette og fine.

Vannbestandighet
En høykvalitets HDF kjerne og en tykk overflate beskytter gulvet mot vannsøl. Lås består av aluminium som er ekstremt godt egnet mot vannsøl.

STC-rating
BerryAlloc Høytrykkslaminat har AC6 overflate. Dette innebærer høyeste klassifisering for trebasert gulv (klasse 34). Det gir deg et svært sterkt gulv som tåler mye påkjenning uten å få merker. Anbefales også i rom som har mye trafikk og bruk.

Vedlikehold
BerryAlloc gulv er enkle og vedlikeholde. Daglig rengjøring med mikrofibermopp. Bruk vann til vanskelig flekker. I tillegg anbefales BerryAllocs eget vaskemiddel Cleaner Ultra, spesielt utviklet for våre høytrykksgulv.

Garanti
Livstidgaranti for bolig. Næringsbygg/offentlig miljø 10 år.

Dette trenger du for å legge gulv

  • Rettholt
  • Målebånd
  • Blyant
  • Sag
  • 4 mm avstandsklosser
Generelt
Artikkelnummer7052870177576
Leverandørens artikkelnummer62002201
Forpakningsmål
Bruttovekt16.7 kg
Høyde9 cm
Lengde124.4 cm
Bredde22.1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

BerryAlloc Original 1-stav høytrykks laminatgulv

Art nr: 7052870177576
  • Inkludert i kampanje: Kundeavis (Sun Jan 22 2023 - Sat Feb 04 2023)
Farge
Kjøp på nett:
På lager (+100)
Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
Butikklager:

Nyttige tips