• 63 mm tykkelse på dørblad
 • U-verdi 1,1
 • Døren leveres uten dørhåndtak
 • 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil og 10 års formgaranti

Mozart har et klassisk inspirert design med en solid konstruksjon som gir en dør som er både stilren, har god sikkerhet mot innbrudd og er støydempende. Mozart har glasslist helt fri for skjøter og spiker. Den kan også fås med ulike farge på utsiden og innsiden. Man kan også velge til oppgraderinger som ECO (isolert til passivhusnivå), RC3 (sikkerhetsklasse), Silence (ekstra lydreduksjon) eller 30 minutters brann- og røyktetthet.

Konstruksjon dørblad
Dørens solide konstruksjon med trefiberkjerne øker holdbarheten, forbedrer varmeisoleringen, demper lyder og gir en eksklusiv følelse. Tetning med kuldebestandig silikon, plassert slik at alle lekkasjer minimeres,bidrar til å spare energi og forbedre inneklimaet. Ekstra forsterkning ved hengsler.

Konstruksjon karm
Mozart leveres med kvistfri karm. Omhyggelig utvalgt treverk til karmen gir, sammen med vår patenterte terskel,en pålitelig konstruksjon med lang levetid. Den patenterte terskelen med plastkile forebygger at fukt trenger opp i sidene på karmen.

Låskasse/låssystem
Den kraftige låsekonstruksjonen og en trepunkts forsterket låsstolpe med hakereile, øker sikkerheten og tryggheten – både når du er hjemme, og når du er bortreist.Vår forsterkede låsstolpe gir høy beskyttelse mot innbrudd, og gjør det enkelt å justere dørens tetthet.

Leveres med
Døren leveres hengt i karm med terskel, låskasse og justerbare hengsler. Døren kan fås i valgfri NCS S-farge og med ulik farge på innsiden og utsiden av døren.

U-verdi
I tillegg til å slippe deg inn og ut, skal en dør holde varmen inne. U-verdien er et mål på nettopp hvor godt døren isolerer. En lav U-verdi betyr at døren holder bedre på varmen. Markedsstandarden for U-verdi er mellom 0,7 og 1,4

Garanti
5 års garanti mot fabrikasjonsfeil og 10 års formgaranti.

Enkelte dører kan leveres med ferdigmontert smartlås. Kontakt din nærmeste Obs BYGG.

Generelt
Artikkelnummer5700369610616
Leverandørens artikkelnummer961061
Forpakningsmål
Bruttovekt65 kg
Høyde198 cm
Lengde88.8 cm
Bredde10.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Swedoor Classic Mozart ytterdør

Art nr: 5700369610616
  Produktdatablad
  Størrelse
  Butikklager:
  Ikke på lager i noen butikker
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.