Harmonie Karmøy ytterdør

  Art nr: 7072354030029
  Karmøy er en allsidig dør med moderne uttrykk. Det stilrene designet gjør døren til et naturlig valg på et moderne hus,...

  Valgt farge: NaN

  BLÅ
  GRØNN
  GRÅ
  HVIT
  RØD

  Valgt størrelse: undefined (Ikke på lager)

  90X200 CM H
  90X200 CM V
  90X210 CM V
  90X210 CM H
  100X200 CM V
  +5

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   Produktdetaljer

   Karmøy er en allsidig dør med moderne uttrykk. Det stilrene designet gjør døren til et naturlig valg på et moderne hus, men passer også godt til et klassisk hus. Døren har stilren frest dekor og 3-lags listral energiglass med utenpåliggende malt sprossekassett. Lik dekor på innsiden.

   Konstruksjon dørblad
   Solid kvalitetsdør med vannavisende materiale og malte sprosser/glasslister. Ytterdøren er bygget opp med aluminiumsplate på begge sider for ekstra fuktsperre og polystyren for isolering. Dørens konstruksjon gir dørbladet en tykkelse på hele 78 mm som utgjør en meget god u-verdi.

   Konstruksjon karm
   115 mm karmdybde og 12 forborede hull (6 på hver side). Terskel i 25 mm eik med aluminium slitekant, godkjent for livsløpsstandard. Det er klargjort spor under terskel for blikk.

   Låskasse/låssystem
   Leveres med forsikringsgodkjent låssystem med kraftig hakereile som øker tryggheten og sikkerheten – både når du er hjemme, og når du er bortreist. Døren har 3 stk innbrudssforsterkede hengsler som kan både høyde- og sidejusteres. Kan bestilles med skjulte hengsler.

   Leveres med
   Døren leveres med karm, terskel, låskasse og 3 stk justerbare hengsler. Døren kan fås i valgfri NCS S-farge og med ulik farge på innsiden og utsiden av døren. Kan leveres som tofløyet utgave og med sidefelt.

   U-verdi
   I tillegg til å slippe deg inn og ut, skal en dør holde varmen inne. U-verdien er et mål på nettopp hvor godt døren isolerer. En lav U-verdi betyr at døren holder bedre på varmen. Markedsstandarden for U-verdi er mellom 0,7 og 1,4

   Garanti
   Leveres med 10 års formgaranti. På innadslående dører gis det ingen formgaranti.

   • 78 mm tykkelse på dørbladet
   • Døren har en u-verdi på 0,8
   • Døren leveres uten dørhåndtak
   • 10 års formgaranti
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer7072354030029
   Leverandørens artikkelnummer175038
   Forpakningsmål
   Bruttovekt50 kg
   Høyde15.5 cm
   Lengde203.5 cm
   Bredde114 cm