• Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Topphengslet vindu for bruk i garasjer og uisolerte rom. Vinduet har ikke en låsbar luftefunksjon, her benyttes en stormkrok. U-verdi 1,6*

  Natre garasjevindu topphengslet 2-lags glass (U 1,6) har en forenklet åpningsfunksjon og benyttes for vinduer med mindre størrelser hvor det ikke er behov for svingfunksjon for vasking, f.eks i kjelleretasjer og på bakkeplan.

  Et noe mindre isolert vindu til bruk i kjellere, garasjer og uthus. Et topphengslet vindu har ikke en låsbar luftefunksjon, her benyttes en stormkrok.

  MATERIAL OG GLASS:
  Standard trevindu med 2-lags glass.

  Overflatebehandling har i likhet med gode råvarer mest betydning for vinduets kvalitet. Det påføres trelags behandling av treverket: Sopp- og råtehemmende middel, grunning og et toppstrøk. Dette lager en dekkende overflate som stopper soppangrep og opptak av fukt. Slitesterkt, og laget for nordisk klima. Leveres med fargen standard hvit NCS S 0502-Y.

  Vinduet leveres med 2-lags glass, hvor isoleringsevnen tilsvarer U-verdi lik 1,6.

  ISOLASJONSEGENSKAPER OG BEKSRIVELSE:
  *Vindustypens U-verdi beregnes på referansevinduet 1230x1480 mm. Det oppgir vi som U-verdien. Det er altså U-verdien på et vindu i den eksakte størrelsen, ikke på alle vinduene. Større vinduer har bedre (lavere) U-verdi enn referansevinduet og mindre vinduer har dårligere (høyere) U-verdi. U-verdien på Natre vinduer er beregnet ihht. internasjonale standarder (EN ISO 10077-1 og EN ISO 10077-2).

  • 2-lags glass - isoleringsevnen tilsvarer U-verdi 1,6
  • Innvendig haspelukker med ring i blank utførelse
  • Egnet til uisolerte garasjer, kaldkjellere og boder
  Generelt
  Artikkelnummer7070797137909
  Leverandørens artikkelnummerGTH11X6
  Størrelse110X60 CM
  Forpakningsmål
  Bruttovekt19.14 kg
  Høyde58.8 cm
  Lengde9.5 cm
  Bredde108.8 cm

  Nyttige tips