• Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Natre Fastkarm - isolerer bedre på store glassflater. Fastkarm benyttes der hvor det ikke er behov for lufting eller man ønsker store glassfasader. U-verdi 1,6*

  Natre fastkarm har samme profil som karmene i øvrige Natre vinduer og kan derfor enkelt kombineres med Natre sine åpningsvinduer. På grunn av konstruksjonen har fastkarm noe bedre isolasjonsegenskaper enn tradisjonelle åpningsvinduer.

  MATERIAL OG GLASS:
  Standard trevindu med 2-lags glass.

  Overflatebehandling har i likhet med gode råvarer mest betydning for vinduets kvalitet. Det påføres trelags behandling av treverket: Sopp- og råtehemmende middel, grunning og et toppstrøk. Dette lager en dekkende overflate som stopper soppangrep og opptak av fukt. Slitesterkt, og laget for nordisk klima. Leveres med fargen standard hvit NCS S 0502-Y.

  Vinduet leveres med 2-lags glass, hvor isoleringsevnen tilsvarer U-verdi lik 1,6

  ISOLASJONSEGENSKAPER OG BEKSRIVELSE:
  *Vindustypens U-verdi beregnes på referansevinduet 1230x1480 mm. Det oppgir vi som U-verdien. Det er altså U-verdien på et vindu i den eksakte størrelsen, ikke på alle vinduene. Større vinduer har bedre (lavere) U-verdi enn referansevinduet og mindre vinduer har dårligere (høyere) U-verdi. U-verdien på Natre vinduer er beregnet ihht. internasjonale standarder (EN ISO 10077-1 og EN ISO 10077-2).

  • 2-lags glass - isoleringsevnen tilsvarer U-verdi 1,6
  • Fastkarm har gode isolasjonsegenskaper
  • Egnet til uisolerte garasjer, kaldkjellere og boder
  Generelt
  Artikkelnummer7070797137862
  Leverandørens artikkelnummerGR10X5
  Størrelse100X50 CM
  Forpakningsmål
  Bruttovekt13.38 kg
  Høyde48.8 cm
  Lengde9.5 cm
  Bredde98.8 cm

  Nyttige tips