• Platemål 11x620x2400 mm x 2 plater
 • 100% vanntett
 • 15 års garanti

Baderomspanel i Marcato kolleksjonen er 100% vanntett, slitesterk og har en slett overflatestruktur. Leveres moteringsklart i pakke med 2 plater med platemål 11x620x2400 mm.

Matriale
Fibo baderomsplater består av en solid og stabil 7-lags kryssfiner kjerne. Med høytrykkslaminat i front har du både design og membran i et og samme lag. Dette gir deg et 100% vanntett og miljøvennlig resultat. Fibo sitt store utvalg av ulike dekorer gjør at du kan få badet du drømmer om.

Bruksområde
Fibo sitt veggsystem er et trygt, velutprøvd og kostnadseffektivt alternativ til bad, våtrom, kjøkken og andre steder der det stilles ekstra krav til vanntette og slitesterke overflater. Fibo baderomsplateer har overflatersom er lette å rengjøre, og kommer med dokumentert antibakteriell effekt. Systemet er godkjent i henhold til våtromsnormen og platene har 15 års garanti.

Oppbevaring
Håndtering av panelene før pakningen brytes
1) Platene skal ligge i plastemballasjen i et tørt miljø og transporteres og oppbevares liggende før montering.
2) Platene skal ligge i romtemperatur i minst 72 timer før montering.
3) Før montering skal du fjerne plastemballasjen og kontrollere at overflaten ikke er skadet.
4) Flytt panelene forsiktig for å unngå å skrape eller ripe opp kantene og selve panelet

Montering
Det er enkelt å montere disse baderomsplatene. Vi anbefaler alle om å lese nøye igjennom monteringsveiledningen og se Fibo sine monteringsfilmer slik at alt gjøres i henhold til godkjennelsene.

Fibo har en egen serie med tilbehørsprodukter som kompletterer veggsystemet – og sikrer både enklere montering og et perfekt resultat.

 • Fibo seal
 • Fibo fugekloss
 • Fibo wipes
 • Fibo clean
 • Fibo skruer
 • Fibo grip, løfteverkøty
 • Fibo slagkloss
 • Fibo melaninsvamp

Rengjøring/vedlikehold
For daglig rengjøring, bruk alkalisk-nøytralt vaskemiddel med pH-verdi 7-9 og lunkent vann. Generelt sett, for pH over 4 og under 9, vil ikke profilene korrodere. Hvitlakkerte profiler tåler også pH 10.

For fjerning av såpe og hudfett, bruk mer ”surt” vaskemiddel med pH 4-5, for eksempel sprayprodukter på bad eller klor fortynnet i vann. Skyll av med vann etter maks. 30 minutter. Spesielt fugemasse i sokkelprofil og skjult innvendig hjørne for fuging bør rengjøres for såpe og hudfett ved visse mellomrom. Hvis fugemasse i sokkelprofil blir skadet eller svært misfarget bør denne erstattes ved å skjære ut eksisterende fugemasse og fuge på nytt. Melaminsvamp sammen med oppvasksåpe kan brukes på flekker på strukturer som GEM, C og STN.

Generelt
Artikkelnummer7039490504715
Leverandørens artikkelnummer2204F00
Forpakningsmål
Bruttovekt24.2 kg
Høyde2.2 cm
Lengde240 cm
Bredde62 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Fibo 2204-F00 S Cracked Cement baderomspanel, 2-pk

Art nr: 7039490504715
  Produktdatablad
  Butikklager: