Kloridfri frostvæske til mørtel og betong. Robust Antifrost senker frysepunktet i sementbaserte produkter som mørtel og...

  Valgt størrelse: 1 LITER

  1 LITER
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Kloridfri frostvæske til mørtel og betong. Robust Antifrost senker frysepunktet i sementbaserte produkter som mørtel og betong. Den akselerer herdetiden ved å utjevne temperaturforskjellen. Robust Antifrost tilsettes blandevannet og kan benyttes ned til -15°C.

   Beskrivelse
   Robust Antifrost er et tilsetningsstoff som senker frysepunktet, akselerer herdetiden ved å utjevne temperaturforskjellen og gir mørtelen en betydelig høyere tidligfasthet til å motstå frysning i lave temperaturer. Robust Antifrost kan benyttes i sementbaserte produkter som mørtel og betong. Robust Antifrost er en flytende væske som tilsettes i blandevannet og kan benyttes ned til -15°C. Robust Antifrost inneholder ikke klorider som kan forårsake armeringskorrosjon og påvirker ikke åpentiden eller konsistensen på mørtelen.

   Bruksområde
   Robust Antifrost benyttes til mørtel, betong og andre egnede sementbaserte produkter når temperaturen er under frysepunktet. Anvendelsestemperaturen ligger retningsgivende ned til -15°C. Effekten av Robust Antifrost kan variere og er avhengig av hvilke sementtyper og hvilke tilsetninger som benyttes.

   Utblanding
   Robust Antifrost tilsettes blandevannet og erstatter tilsvarende mengde vann. Blandetiden er ca. 2 til 3 minutter, alt etter betong- eller mørteltype. Utstyr, maskiner og verktøy rengjøres med vann umiddelbart etter bruk. NB! Det anbefales bruk av varmt blandevann (maks. +40°C) for å oppnå en temperatur på +15-20°C i ferdigblandet mørtel. For vinter- muring anbefaler vi klimabeskyttende tiltak i henhold til NS-EN 3420.

   Forbruk
   Ca. 0,1-0,5 liter pr. 20kg sekk. Se tabell.
   Utblanding pr. 20 kg mørtel

   • Ned til -5°C: 0,12 liter pr. 20 kg
   • Ned til -10°C: 0,28 liter pr. 20 kg
   • Ned til -15°C: 0,56 liter pr. 20 kg

   Utblanding pr. 1000 kg big-bag

   • Ned til -5°C: 6 liter pr. big-bag
   • Ned til -10°C: 14 liter pr. big-bag
   • Ned til -15°C: 28 liter pr. big-bag

   Utblanding
   Robust Antifrost tilsettes blandevannet og erstatter tilsvarende mengde vann. Blandetiden er ca. 2 til 3 minutter, alt etter betong- eller mørteltype. Utstyr, maskiner og verktøy rengjøres med vann umiddelbart etter bruk. NB! Det anbefales bruk av varmt blandevann (maks. +40°C) for å oppnå en temperatur på +15-20°C i ferdigblandet mørtel. For vintermuring anbefaler vi klimabeskyttende tiltak i henhold til NS-EN 3420. Ved bruk av Robust Antifrost er det økt fare for saltutslag.

   • Senker frysepunkt i sementbaserte produkter
   • Kloridfri frostvæske til mørtel og betong
   • Kan benyttes ned til -15 grader
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer7090040901279
   Leverandørens artikkelnummer127
   Størrelse1 LITER
   Forpakningsmål
   Bruttovekt1.42 kg
   Høyde25.8 cm
   Lengde8.2 cm
   Bredde8.2 cm