• Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Superdassen egner seg godt på alle type hytter.

  Superdassen egner seg godt på alle type hytter. Det eneste kravet er tilstrekkelig høyde under gulvet - 65 cm. Det er enkelt å bytte beholderne hvor avfallet komposteres.

  • Leveres med varmekabler som gjør komposteringen raskere
  • Ingen kapasitetsbegrensning
  • Svært enkelt å tømme
  • Luktfri!

  Lang oppholdstid
  Fordelen med Superdassen er at avfallet får lang tid til å kompostere. Dette er med på å sikre at sluttproduktet er en fin og luktfri kvalitetskompost som ikke gir ubehag ved tømming.

  Kompostering
  I Superdassen bruker man sanitærbark, dette sikrer at man får luft i komposten og holder på fuktigheten, nødvendige faktorer for å få en god kompostering.

  Levering
  Superdassen leveres komplett med 5 løse beholdere under gulv, ventilasjon, takhatt og stuss for drenering av overskuddsvæske. NB! Toalettstol og vifteløsning selges separat.

  Enkel montering
  Toalettet monteres med porselenstol inne og en beholder under gulvet. Tømmeluken må være tilgjengelig fra utsiden. Det er valgfritt om du ønsker å plassere beholderen helt under gulvet, eller delvis på utsiden.

  Løse beholdere
  Superdassen leveres fem med løse beholdere. Hver av beholderne har en kapasitet på 50 liter, som tilsvarer ca.100 persondøgn. Fordelen med Superdassen med løse beholdere er den enkle måten å tømme beholderne på: når alle 5 beholderne i toalettet er fulle tømmer du kompost ut av den som har stått lengst. Dersom du har en hytte med mye besøk en det enkelt å utvide kapasiteten på toalettet ved å supplere med flere beholdere. På fjellhytter med mye besøk vil dette toalettalternativet være å foretrekke, siden kompostering trenger noe lengre tid i kalde områder.

  • Løse beholdere gir ingen kapasitetsbegrensning
  • Velegnet i kaldt klima
  • Tømmes for luktfri kompost
  • Sort beholder gir høyere temperatur i sola, som gir raskere kompostering

  Superdassen med strøm
  Leveres komplett med 5 løse beholdere, takhatt, stuss for drenering av overskuddsveske og varmekabler. Varmekabelen øker fordampningen av væske og komposteringsprosessen går raskere. Separat toalettstol kommer i tillegg. Vi anbefaler at du i tillegg velger en vindvifte, 12 volts vifte eller 230 volts vifte til ventilering av toalettet.

  Superdassen uten strøm
  Leveres komplett med 5 løse beholdere, takhatt og stuss for drenering av overskuddsveske. Vi anbefaler at du i tillegg velger en vindvifte, 12 volts vifte eller 230 volts vifte til ventilering av toalettet. Toalettstol kjøpes i tillegg. Superdassen er et velutprøvd system på hytter uten strøm.

  Montering av Superdassen
  Superdassen med løse kammer monteres med toalettstolen inne i toalettrommet og en beholder under gulvet. Kompostbeholderen plasseres på et plant underlag under hytta. Den tømmes og dreies via tømmeluken på siden av kompostbeholderen. Dreiemekanismen er utviklet for å gjøre det enkelt å snurre beholderen rundt.

  Fra toalettstolen går det et nedføringsrør gjennom gulvet og ned på toppen av kompostbeholderen. Lufterøret må monteres over mønet.

  Antall beholdere: 5
  Buffervolum for væske: 50 l
  Drenslange (Diam./Lengde i mm): 32, 1 x 1000/2 x 2000
  Effekt, vifte (W): 18
  Hull i gulvet: Ø = 200 mm
  Lufterør (Diam./Lengde i mm): 110/3000
  Mål, beholder under gulv: 1230 x 640
  Min. høyde under gulv: 650 mm
  Nedføringsrør fra toalettstol (Diam./Lengde i mm): 200/1000
  Persondøgn pr beholder: 100
  Takgjennomføringsrør (Diam./Lengde i mm): 110/2500
  Varmekabel: 5m. 8 W pr fot. 73 - 152 W.
  Vekt: 45 kg

  • Luktfri
  • Enkel å tømme
  • Ingen kapasitetsbegrensning
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer7028647000033
  Leverandørens artikkelnummer700003
  Forpakningsmål
  Bruttovekt50 kg
  Høyde120 cm
  Lengde120 cm
  Bredde120 cm