13x120 Skygge skrå panel lasert KL 2

  Markevarelogo MOELVEN
  Art nr: 7040431920303
  Skygge skrå er en veldig populær panelprofil og finnes i flere tykkelser, bredder og lengder. Panelet kan leveres ubehan...
   meter
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Dokumenter, brosjyrer og manualer
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Skygge skrå er en veldig populær panelprofil og finnes i flere tykkelser, bredder og lengder. Panelet kan leveres ubehandlet, lasert eller med fritt fargevalg i olje, beis og maling. Skygge skrå panel blir mest brukt som liggende panel

   Behandling
   Lasering gir en matt og lys overflate. Lasering dekker ikke over overflaten slik for eksempel maling ville gjort – Det trekker inn i treverket i stedet. Lasering er like mye en måte å fremheve trestrukturen på, som å beskytte materialet. Vær klar over at ved lasering av furu kan det fremkomme noen lysere felter. Dette kommer av at tetthet og vannmengde i treverket kan variere - Og dermed også dets evne til å absorbere laseringen.

   Bruksområde
   Panel skal brukes innvendig i hus. Moelven innvendig panel er laget av førsteklasses råvarer, både teknisk og utseendemessig. Med røtter i Norden vet Moelven hvordan de lager trepanel som er tilpasset det nordiske inneklimaet, slik at det holder seg godt i lang tid fremover.

   Tresort
   Fargene i furu går fra lys yteved mot det rødbrune i kjerneveden, og markante forskjeller gir et fargespill. Kvistene er rødbrune og framtredende, og tydelige årringer gir et livlig mønster. Ubehandlet furu vil mørkne relativt raskt når den utsettes for lys. Furupanel er godt egnet for overflatebehandling siden den sprekker mindre opp i kvist sammenliknet med gran. Leveres i naturkvalitet der det er beskrevet.

   Type profil
   Det finnes flere type paneler. Profilen på panelet påvirker hvordan det ferdige resultatet fremstår. Med skygge skråpanel får du en populær panel med profil som passer i de fleste miljøer.

   Miljøhensyn og sertifiseringer
   Moelvens innvendige paneler produseres av sertifiserte, kortreiste og bærekraftige råmaterialer, og bruker kun vannbaserte og miljøvennlige produkter i overflatebehandlingen. Bruk av innvendig trepaneler bidrar derfor både positivt på innemiljøet, og på klimaregnskapet!

   Lagring av panel
   Panelet er emballert i diffusjonstett folie, dette er gjort for å unngå at treet trekker til seg fuktighet. Åpne ikke pakkene før montering. La panelet ligge i det rommet det skal monteres til det oppnår romtemperatur på 18-20 grader i minimum 48 før montering.

   Montering og vedlikehold
   Husk at tre alltid vil krympe og kuve vinterstid når fuktighetsnivået er på det laveste, men dette justerer seg tilbake når luftfuktigheten øker. Det anbefales ikke å bruke trepanel slik at det utsettes direkte for vannsprut. Forøvrig kan man fint bruke panel i baderom, forutsatt vanlig god lufting. I alle rom der panelet kan bli utsatt for vann, f.eks. i bad, må man sørge for god luftning/ventilering bak panelet.

   • Behandling: Lasert
   • Tresort: Furu
   • Kan monteres stående/diagonalt
   • Fra kvalitetsleverandøren Moelven
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

   Dokumentasjon

   677455_7040431811076_.pdf
   Last ned / vis datablad
   677452_7040431811076_.pdf
   Last ned / vis datablad

   Brosjyrer

   677453_7040431811076_.pdf
   Last ned / vis datablad

   FDV

   677456_7040431811076_.pdf
   Last ned / vis datablad

   Monteringsinstruksjon

   677454_7040431811076_.pdf
   Last ned / vis datablad
   Generelt
   Artikkelnummer7040431920303
   Leverandørens artikkelnummer4713120021666
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.686 kg
   Høyde1.3 cm
   Lengde100 cm
   Bredde12 cm

   Nyttige tips