Robust Porefyller 1kg

  Art nr: 7090040903082
  Porefyller og støvbinder til overflatebehandling av underlag som mikrosement, mur, betong, betongstein, murblokk mm. Gir...

  Valgt størrelse: 1 KG

  1 KG
   Nettlager:
   På lager (+50)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Drive-in - Med bilen som handlevogn
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Dokumenter, brosjyrer og manualer
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Porefyller og støvbinder til overflatebehandling av underlag som mikrosement, mur, betong, betongstein, murblokk mm. Gir en slitesterk, transparent og mettet overflate som reduserer opptaket av skitt, støv og andre urenheter. Benyttes på gulv og vegg både inne- og utendørs.

   Beskrivelse
   Vannavisende, diffusjonsåpen porefyller og støvbinder til overflatebehandling av underlag som mikrosement, mur, betong, betongstein, murblokk mm. Gir en slitesterk, transparent og mettet overflate som reduserer opptaket av skitt, støv og andre urenheter. Meget god vedheft, elastisitet og hardhet med lang holdbarhet. Gulner ikke og er UV stabil. Benyttes på gulv og vegg både inne- og utendørs.

   Forarbeid
   Robust Porefyller påføres i 1-2 strøk når Robust Mikrosement er ferdig utherdet. Andre underlag må være tørre, faste og rengjorte for løse partikler, såpe, olje, støv eller annen forurensing som kan forhindre heft til under- laget. Benytt avfettende rengjøringsmidler (ikke rødsprit/whitesprit etc.). Alle underlag må være helt tørre uten restfukt og uten risiko for tilføring av annen fuktighet. Fukt fra underlaget kan gi synlige merker i over- flaten og kan få porefylleren til å løsne/flasse. Overflater som ikke skal påføres porefyller bør maskeres og tildekkes før påføring. Varmekabler må være avslått under legging.

   Utblanding
   Klar til bruk og skal ikke tynnes med vann. Vend flasken før bruk, slik at væsken fremstår som en ensartet og homogen væske.

   Bruksmåte
   Den rengjorte overflaten påføres porefyller med korthåret rull, pensel, svamp eller mikrofiberklut til overflaten er mettet. Alle overflater påføres 1-2 strøk. Unngå at det dannes dammer eller dråper/striper i over- flaten. Dette kan bli synlig når væsken herder. Vær ekstra nøye med påføring på f.eks. bad og våtrom el. som er utsatt for vann/ fuktighet. Her skal det alltid påføres min. 2 strøk for best resultat. Robust Porefyller gir en transparent, mettet overflate. Etter påføring er det viktig å beskytte overflaten mot regn, støv og skitt, inntil overflaten er helt tørr, herdet og bruksklar. Verktøy rengjøres med vann umiddelbart etter bruk. NB! Ved påføring av mange/tykke strøk reduseres diffusjons- åpenhet og overflaten kan begynne å flasse.

   Forbruk
   Ca. 0,1-0,15 liter/m2 avhengig av porøsitet og sug i underlaget.
   1kg rekker til ca. 7-10m² i et strøk.
   Tørketid +20°C og 50% RF
   Gangbart: ca. 3 timer, avhengig av temperatur og luftfuktighet. Unngå å påføre produktet på varme overflater, i sterkt solskinn eller i regnvær. Nedkjølte omgivelser, underlag/ konstruksjon og kalde produkter vil nedsette flyteevnen og øke produktets herde- og tørketid. I motsatt fall kan høye temperaturer også påvirke produktets egenskaper med kortere bearbeidingstid og føre til for hurtig uttørking. Porefylleren bør beskyttes mot for hurtig uttørking ved trekk, høy romtemperatur, solbestråling m.m. Gjenstander bør ikke plasseres på overflaten før etter ca. 1 døgn for å unngå merker i overflaten.

   • Porefyller og støvbinder til de fleste mineralske underlag
   • Benyttes både innen- og utendørs
   • Forbruk (pr. strøk): ca. 0,1-0,15 kg/m²
   • Steg 4 i Robust Mikrosement System

   Produktdatablad

   664068_7090040903082_.pdf
   Last ned / vis datablad
   Generelt
   Artikkelnummer7090040903082
   Leverandørens artikkelnummer308
   Størrelse1 KG
   Forpakningsmål
   Bruttovekt1.08 kg
   Høyde20 cm
   Lengde9 cm
   Bredde9 cm