• Hurtigherdende innfesting og reparasjonsmasse
 • Vanntett, vannfast og frostsikker
 • Kan benyttes både inne- og utendørs
 • Tørketid ca. 2-5 minutter avhengig av temperatur.

Hurtigherdende innfesting og reparasjonsmasse. Benyttes til montering av gjenstander i mur, betong og fjell, samt utbedring av mindre skader og tetting rundt gjennomføringer. Vanntett, vannfast og frostsikker. Innendørs og utendørs.

Beskrivelse
Hurtigherdende sementbasert mørtel til innfesting av skruer/bolter og små reparasjoner av mur og betong. Vannfast og frostsikker. Innendørs og utendørs.

Forarbeid
Underlaget skal være rent og fritt for støv, sementhud, slam, fett, olje og andre løse partikler og forurensninger som kan redusere heften. Sugende underlag skal forvannes, men unngå fritt vann på overflaten før mørtelen påføres.

Utblanding
Forbered alle overflater/hull før utblanding. Hell først rent vann i blanderen og bland til en klumpfri, homogen masse med mixer. Vann- forbruk ca. 0,9 liter til 5 kg pose. Merk at for mye vann svekker mørtelen. Utblandet masse må benyttes umiddelbart. Ikke tilsett mer vann når massen har begynt å herde.

Bruksmåte
Påfør/trykk massen inn i hullet og plasser skruen/bolten inn i massen i riktig posisjon umiddelbart. Unngå hulrom for full styrke. Ikke bland mer masse enn det som kan benyttes i løpet av noen få minutter. Utendørs bør massen beskyttes mot inntrenging av vann/fuktighet ved påføring. Masse som har begynt å herde skal ikke brukes. Redskap rengjøres med vann. Massen må ikke komme i kontakt med ikke-jernholdige metaller som sink, bly, kobber og aluminium (fare for korrosjon).

Tørketid +20°C og 50% RF
Ca. 2-5 minutter. Fersk mørtel må ikke utsettes for temperatur under +5°C. Unngå å påføre mørtelen på varme overflater, i sterkt solskinn eller i regnvær. Lav temperatur, høy luftfuktighet og tykke sjikt forsinker herdeprosessen. Høye temperaturer gjør herdetiden kortere.

Generelt
Artikkelnummer7090040902283
Leverandørens artikkelnummer228
Forpakningsmål
Bruttovekt5 kg
Høyde9 cm
Lengde23 cm
Bredde15 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Robust Innfesting Rask 5 kg

Art nr: 7090040902283
  Nettlager:
  På lager (+100)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.