Spikerpistolen for hjemmefikseren

  Enten det er lister, panel eller andre materialer som skal monteres, blir jobben langt enklere med en hendig spikerpistol. Ryobis variant er batteridrevet, uten behov for kompressor, og er billig i drift.

  Mange lar listene stå ufestet i både måneder og år før man omsider får samlet seg til å fikse det. Kanskje fordi den type arbeid krever en viss presisjon for at det skal bli pent? Erstatter du hammeren med en spikerpistol, er jobben imidlertid gjort i en fei – med glimrende resultat!

  Enkel moro

  Spikerpistolen er en sann fornøyelse i bruk, kanskje mest fordi ett enkelt verktøy gjør det såpass enkelt å få det fint. Det faktum at du slipper å ha en støyende kompressor på slep når du arbeider, er heller ingen ulempe.

  Spikerpistol har tradisjonelt sett vært en dyr fornøyelse. Med Ryobis batteridrevne system unngår du massivt innhugg i lommeboka, uten at det går på bekostning av hverken arbeidsflyten eller resultatet. Selv profesjonelle håndverkere dropper både gasspatroner og kompressor til fordel for et mer hendig system på batteri. Her er det tross alt bare å klikke på plass batteriet og sette i gang.

  Ett batteri – 200 verktøy

  Ryobis spikerpistol tilhører det populære One+ systemet, som innebærer at du kan bruke samme batteri til over hundre verktøy. Superpraktisk om du er flink til å ha et batteri i laderen, mens det andre er i bruk.

  ONE+ batteriene har større kapasitet og er laget med IntelliCell-teknologi. Det innebærer at de justerer egen kraft for å levere optimal ytelse og driftstid for ulike verktøy og oppgaver.

  Kjappe fakta om Ryobis spikerpistol:

  • Batteridrevet 18V, som bruker 2,0 Ah Lithium+ Ion batterier fra One+ systemet.
  • Slår dykkert fra 15 til 50 mm og opptil 105 stk 1,2 mm dykkert.
  • Avfyres ikke hvis magasinet er tomt.
  • Batteri og lader kjøpes separat, eller fås med (to stykk) når du kjøper drillen i samme system.