Hva slags batteridrill bør du egentlig velge til ditt bruk?

Batteridriller, eller borskrutrekkere om du vil, finnes i mange former og farger, og i like mange ulike prisklasser.  

Proffe håndverkere vet som regel hva de vil ha, men hva med oss hobbysnekkere? Hva skal vi tenke på og se etter når vi går til innkjøp av en? 

Stig Varvik er utdannet snekker og jobber nå med salg av verktøy i Bosch. Han vet det som er verdt å vite om elektroverktøy og om hvilke muligheter som finnes.

Rimelig inngangsbillett

- Vår kompakte universaldrill er glimrende til monteringsarbeid og for eksempel terrasseskruing. Den er rimelig og ligger godt i hånden, sier Varvik.

Eksperten forteller at de fleste privatbrukere vil komme langt med en slik batteridrill i verktøyboden. Ikke minst fordi batteriet og laderen også gir liv til en rekke andre produkter.

Vi i Obs BYGG skal være billigst på byggevarer! Les mer om vårt prisløfte her.

- Dette er en rimelig inngangsbillett til en rikholdig serie med 18V-produkter. Det medfølgende batteriet passer nemlig i alle Power4All-produkter fra Bosch. På den måten slipper du å investere i dette når du kjøper andre elektroverktøy eller hageredskaper, fortsetter han.

Universaldrillen ligger godt i hånda og er rimelig. Den er glimrende til monteringsarbeid og terrasseskruing, forteller eksperten.

Flere muligheter og mer kraft

Bosch sin grønne serie, som er for det private markedet, inneholder en rekke forskjellige batteridriller i ulike prisklasser. Hva får egentlig privatbrukeren, gjerne kalt «hobbysnekkeren», igjen for å gå opp i pris?

- Vår nye AdvancedDrill er et godt eksempel på en maskin som skiller seg fra innstegsmodellene. Det er rett og slett den ultimate drillen – ja, en skikkelig problemløser, forteller Varvik.

- Den er kompakt og hendig, samtidig som den er sterkere fordi den har høyere dreiemoment og er børsteløs. Drillen leveres med flere frontsatser, slik at det blir vesentlig enklere å komme til på vanskelige steder der vanlige driller får trøbbel, avslutter han.

AdvancedDrill er med en sterkere, børsteløs motor og sitt smarte tilbehør klar for de mer krevende oppgavene.