LIVE SHOPPING TILBUD: Opptil 40% på robot- gressklippere og vindusvasker og mye mer!  Se utvalget her

  Ett batteri – over 200 verktøy

  Med Ryobis One+ system tas effektiviteten til et nytt nivå. Veksle mellom 200 ulike verktøy, som alle bruker samme batteri.

  Du er endelig klar til å ta fatt på neste prosjekt hjemme. Verktøykassa og drillen hentes frem, men vent! – Du har glemt å sette batteriet til lading forrige gang, og der gikk du jammen tom for motivasjon, også.. Kjent fenomen? Vel, løsningen er enkel;

  Ekstra batteri til drillen

  Godt verktøy gjør jobben til en lek! Har du ekstra batteri som alltid står i laderen mens du snekrer eller fikser hjemme, er du sikret en prosess i full flyt.

  Med drillen fra Ryobis One+ system, følger det med to batterier. Superpraktisk når du har en diger terrasse å bygge eller skal skru gipsplater fra morgen til kveld. Jobb på, og ta pauser når det passer deg – ikke når batteriet sier det.

  Husk at du får lavest pris hos Obs BYGG! Les mer om prisløftet vårt. 

  En ryddig bod

  Når mesterverket er ferdig bygget eller møbelet ferdig skrudd, er det vanskelig å komme unna ryddingen. Eier du alt fra drill og spikerpistol til vinkelsliper og sirkelsag, som alle bruker forskjellige batterier, kan det fort bli vanskelig å holde orden – og ikke minst sørge for at alle batterier er fulladet og klare til neste prosjekt.

  Ryobis batterier passer til over hundre verktøy i samme serie, og gjør det dermed enkelt å holde oversikt i boden. Systemet gjør at du kan klippe gresset, bore hull, sage tre, trimme hekker eller rengjøre bilen med bare ett ONE+ batteri.

  Noen kjappe fakta om drillen:

  • Kommer med to stykk 2,0 Ah Lithium+ Ion batterier.
  • Hurtiglader på 2,0 Amp/tim medfølger.
  • Fire-trinns ladeindikator som viser når det nærmer seg lading.
  • Dreiemoment på 50 Nm og 24-trinns momentinnstilling.
  • 2 gir med turtall 0-440/1600 o/min.
  • Borkapasitet på 38 mm i tre og 13 mm i metall.
  • Magnetbrikke på maskinen og veske medfølger.

  Spikerpistol for hjemmefikseren

  Mange lar listene stå ufestet i både måneder og år før man omsider får samlet seg til å fikse det. Erstatter du hammeren med en spikerpistol, er jobben imidlertid gjort i en fei – med glimrende resultat!

  Spikerpistolen fra Ryobi er en sann fornøyelse i bruk, kanskje mest fordi ett enkelt verktøy gjør det såpass enkelt å få det fint. Det faktum at du slipper å ha en støyende kompressor på slep når du arbeider, er heller ingen ulempe. 

  Med Ryobis batteridrevne system unngår du massivt innhugg i lommeboka, uten at det går på bekostning av hverken arbeidsflyten eller resultatet. Selv profesjonelle håndverkere dropper både gasspatroner og kompressor til fordel for et mer hendig system på batteri. Her er det tross alt bare å klikke på plass batteriet og sette i gang.

  Kjappe fakta om Ryobis spikerpistol:

  • Batteridrevet 18V, som bruker 2,0 Ah Lithium+ Ion batterier fra One+ systemet.
  • Slår dykkert fra 15 til 50 mm og opptil 105 stk 1,2 mm dykkert.
  • Avfyres ikke hvis magasinet er tomt.
  • Batteri og lader kjøpes separat, eller fås med (to stykk) når du kjøper drillen i samme system.

  Trådløs innovasjon

  Ryobis One+ verktøy er fullpakket med innovative teknologier, designet for å gjøre dine prosjekt så enkle som mulig. ONE + batteriene har større kapasitet og er laget med IntelliCell-teknologi. Det innebærer at de justerer egen kraft for å levere optimal ytelse og driftstid for ulike verktøy og oppgaver. Smart, ikke sant?

  Alle ONE+verktøy er batteridrevne, som frigjør deg fra alt som har med ledningsmas og stikkontakter å gjøre. Klikk på batteriet og sett i gang!