Bordsagen du må ha!

  Presis kapping er halve jobben når man legger nytt gulv, pusser opp et barnerom eller frisker opp med nytt listverk. Mange ser behov for å bruke flere typer sager for å lykkes med presisjonsarbeidet. Samtidig har de færreste lagringsplass for mye verktøy.

  Nyvinninger på verktøyfronten er gode nyheter for oss oppussingsglade nordmenn. Særlig når det kommer verktøy som forenkler og effektiviserer arbeidet. Etter at Bosch lanserte NanoBlade for noen år tilbake, har interessen vært så stor at verktøyprodusenten nå bruker teknologien på stadig flere av sagene sine.

  Han og kollegaene opplever at flere og flere velger sag med nettopp NanoBlade. Dette er en type sagblad, spesialutviklet for moderne hobbysnekkere. Kjapt forklart er NanoBlade et roterende kjede alá motorsag, bare i miniatyr.

  – Bladene består av 0,4 millimeter små kjedeledd. Det sørger for at NanoBlade-sagene går ekstra nøyaktig og vibrasjonsfritt, forklarer Bjøness-Jacobsen.

  Bordsag og kapp-/gjærsag i ett

  På den nyeste modellen, Bosch AdvancedTableCut 52, får du både gjærsag og bordsag i én og samme maskin. Det betyr at du kan kutte på tvers, langs og i hvilke vinkler du trenger, uten å være redd for å bomme.

  – Oppussing i hjemmet blir mye enklere hvis du har en god sag. Det vet alle som har overvurdert sitt eget øyemål, sier Bjøness-Jacobsen.

  Bosch AdvancedTableCut 52 omtales gjerne som interiørsag, siden den har kraften til å kappe gulvlengder og presisjonen til å kappe listverk. Maskinen er kraftig nok til å ligge stabilt på underlaget, og samtidig kompakt nok til å lagres enkelt i en bolig uten redskapsbod.

  Når du kjøper denne bordsagen hos oss vet du at du får markedets beste pris!

  Dette kan du kappe med Bosch AdvancedTableCut 52:

  • Gulvplank
  • Listverk
  • Panel
  • MDF-plater
  • Laminatgulv


  Enkel og trygg bordsag med NanoBlade

  At folk setter pris på en multifunksjonell sag er ikke ensbetydende med at de er spesielt teknisk interessert. Derfor er AdvancedTableCut 52 laget slik at vedlikeholdsbehovet er på et minimumsnivå.

  Det eneste du trenger å gjøre er å skifte bladet ved behov. Noe som er omtrent like enkelt som å bytte blekkpatron på en printer: Du åpner med en bryter og vipper ut hele bladet med kjedet på. Du slipper med andre ord å fikle med kjedet som du må på en motorsag.