Slik skjuler du ledningene

  De fleste av oss får bare flere apparater som trenger ledninger med strøm og kabler med innhold. I tillegg driver vi og flytter på dem. Heldigvis finnes det en smart løsning på problemet.

  Særlig i stue, kjellerstue og barnerom ligger løse kabler og ledninger utover gulvet. Ikke bare gjør de rommet uryddig, de ligger i veien når du skal støvsuge og vaske også.

  Løsningen heter VOX, og er noen smarte gulvlister som du skjule ledninger og kabler inni. På den måten blir de usynlige. Men hva gjør du når behovet endrer seg?

  Det smarte med VOX, er den fleksible pvc-listen i fronter. Når en ledning eller en kabel skal legges til, tas vekk eller flyttes, er det bare å ta frontlisten av og sette den på igjen. Det er gjort på et blunk, og kan ikke gjøres feil.

  Thomas Johnsen i Rindalslist, sier at denne detaljen er noe som brukerne verdsetter høyt:
  - Det går ofte ikke så lang tid før man ønsker å forandre litt. En rask ommøblering eller et nytt apparat, så er man i gang igjen. Ideen bak VOX er nettopp hensynet til at at ting endrer seg hele tiden. Det er sånn vi mennesker er.

  Slik montérer listene som skjuler ledninger

  Det er snart gjort å tenke seg at det å skifte gulvlistene krever oppussing av rommet, men sånn er det ikke. Du måler høyden på de gulvlistene som er i rommet fra før, og velger en VOX-list som er litt høyere. Bruker du en tapetkniv før du tar vekk de gamle listene, er du sikker på at tapet og maling ikke rives løs.

  De nye listene kommer i lett håndterlige lengder på 240 cm. VOX Estilo skråskjæres i hjørnene som andre lister. Til VOX Esquero hører skjøte- og hjørnestykker. Begge typer festes til veggen med skruer med stort hode, stifter eller kramper. Alle blir usynlige.

  Du får gjort mye på en ettermiddag eller kveld.

  Psst! Kjenner du til prisløftet vårt? Vi garanterer lavest pris.