LIVE SHOPPING TILBUD: Opptil 40% på robot- gressklippere og vindusvasker og mye mer!  Se utvalget her

  Enkle DIY-prosjekter på budsjett

  Har du en hobbysnekker i deg, men er usikker på hva du vil ha som neste byggeprosjekt? Her får du gode idéer, tips og fremgangsmåter fra våre ambassadører!

   

  Er du på jakt etter enkle og budsjettvennlige gjør-det-selv-prosjekter? Våre dyktige ambassadører deler sine prosjekter med deg, slik at du kan gjennomføre prosjektene hjemme! 

  Ta en titt på de ulike prosjektene og oppskriftene, og husk å dele fremgangen med oss på Instagram ved å bruke #obsbygg 🛠️

  Stine Skoli

  Stine er influenser og selvlært håndtverker som tar oss med på kreative og unike DIY-prosjekter i sine sosiale medier @stineskoli. Hun skal blant annet bygge lekre blomsterkasser til inngangspartiet sitt!

  Jamal Peroti

  Jamal har etablert seg under navnet @perotis_3kasser på Instagram, og bygger fantastiske utemøbler og andre spennende DIY-prosjekter. Han har for eksempel bygget daybed, blomsterkasse og utekjøkken.

  Karoline og Espen

  Både Karoline og Espen har hver sin Instagram-konto hvor de tar deg med inn i sin oppussingshverdag. De har satt sammen fremgangsmåter på alt fra utekjøkken til seng, og skrivepult til utemøbler. 

  Alle oppskriftene finner du her 💙