Bli ditt eget alarmselskap

  Slik styrer du boligalarmen og den elektroniske dørlåsen fra mobilen.

  Yale Home Alarm er et utmerket utgangspunkt for deg som ønsker å etablere et boligsikringssystem uten faste, månedlige abonnementskostnader.

  Du kan enkelt integrere med den elektroniske boliglåsen Yale Doorman, som gjør at man kan styre både dørlåsen og boligalarmen fra mobilen.

  Går alarmen kan du med ett klikk i appen få oversikt over hva som skjer hjemme, uten å være avhengig av abonnement hos et alarmselskap.

  Tre trinn til et tryggere hjem

  1. Installere Yale Doorman elektronisk dørlås
   Alle låsene fra Yale Doorman er smarte nøkkelerstattere som gjør at du ikke lenger trenger å frykte for nøkler på avveie. Elektronisk dørlås forenkler hverdagen med barn som går hjem fra skolen selv, og håndverkere som trenger midlertidig inngang. Samtidig som dørlåsen låses opp, deaktiveres også boligalarmen.

  2. Få tilgang til låsen selv om du ikke er hjemme
   Kobler du låsen til Yale Smart Hub får du full oversikt over hvem som låser seg inn – direkte på mobilen. Med den praktiske appen Yale home kan du sjekke om barna har kommet seg trygt hjem fra skolen, eller at håndverkeren husket å låse etter seg. Du vil også få varsling dersom noe er feil med låsen, enten det skyldes hærverk eller lavt batterinivå.

  3. Sikre hele boligen
   Yale Smart Hub kan også være knutepunktet for en helhetlig sikring av hjemmet ditt. Skaffer du deg bevegelsessensorer og andre alarmkomponenter fra Yale, er du på god vei til å bli ditt eget alarmselskap. I serien finner du både enkle magnetkontakter til dører og vinduer, ulike bevegelsessensorer, ulike kameraer og røykvarsler. Yale Home-appen sørger selvsagt for å gi deg alle varslinger og alarmer du ønsker – rett på mobilen.

  Ikke betal for mye for alarmsystemet. Les mer om prisløftet vårt.

  Yale Smart Hub tar liten plass og er enkel å betjene med styrings-funksjonene i appen.

  Full oversikt, uten abonnement

  Yale Smart Hub syr sammen signalene fra de ulike alarmkomponentene, og samler dem i Yale Home-appen.
  – Går alarmen kan du med ett klikk i appen få oversikt over hva som skjer hjemme, forteller Øystein Nesse, produktsjef for Yale i Norge. Han legger til at det vil bli mulig å koble til enda flere komponenter i tiden fremover.

  Det beste av alt er at du ikke er avhengig av abonnement hos et alarmselskap. Når du har kjøpt dette systemet er det ingen mellomledd, og du har full oversikt over status på alarmer og hvem som låser seg inn og ut.

  Yale døralarm, registrerer om døren åpnes

  Yale døralarm registrerer om døren åpnes

  Prisløftet vårt garanterer deg den beste Yale-sikkerheten til den beste prisen.

  Med Yale Home alarmpakke, er du godt i gang med å bli ditt eget sikkerhetsselskap. Går alarmen kan du for eksempel be naboen sjekke hvor alvorlig det er, så slipper du å ringe politiet om det bare er ei kråke som har forvillet seg inn.

  Poenget er at du velger selv hvordan hjemmet ditt skal sikres, med eller uten tilknytning til alarmselskap og vektere.