Slik lykkes du med terrassebeis

  Butinox Terrassebeis er Norges mest brukte terrassebeis flere år på rad. Med Butinox terrassesystem få du best mulig utgangspunkt før ny terrassebeis påføres.

  Vakkert resultat på 1-2-3

  Uansett om du ønsker å beholde eksisterende farge eller skifte til en ny, er forarbeidet essensielt:

  Har du ny terrasse eller ubehandlede impregnerte terrassebord, gå rett på steg 2.

  Steg 1 - Fjerne

  Fjern gammel beis med Butinox Terrassebeisfjerner

  • Fjerner effektivt gammel beis
  • Renser treverket

  Steg 2 - Lysne

  Lysne treverket med Butinox Terrasselysner

  • Nøytraliserer terrassebeisfjerneren og gir dermed bedre heft for terrassebeisen
  • Sikrer jevnt og pent innsug med terrassebeis
  • Gir lys overflate og riktig fargenyanse, da treverket renses for utslag av grønne kobbersalter.

  Steg 3 - Beise

  Slip lett over og påfør Butinox Terrassebeis på rent og tørt treverk.

  • Kun ett strøk. Gir en matt og vakker overflate.
  • Robust og fargebestandig terrassebeis
  • Tåler regn etter ca. 1 time

  1020-Taakestoer_miljo.jpg

  POPULÆR FARGE! Grått er en perfekt farge dersom du ønsker å tilføre andre farger, men likevel holde et stramt uttrykk på terrassen. Kombiner med jordfarger for å få et varmere uttrykk, eller bruk duse, kalde farger på detaljer for en kjøligere, røffere stil. På bildet er terrassegulvet beiset med Butinox Terrassebeis i 1020 Tåkeslør og veggene er malt med Butinox Futura Selvrensende Dekkbeis i 954 Aske.

  Beis ett eller to panelbord om gangen

  Det er viktig at du behandler terrassen på riktig måte for å få et best mulig resultat

  Påfør beisen i hele bordets lengderetning. Beis ikke mer enn ett eller to terrassebord om gangen i hel lengde. Beisen skal ikke danne film, men trekke inn i treverket.

  Farger som matcher terrasse og fasade

  Med fargekombinasjonene fra Butinox Terrassebeis Fargekart er det lettere å skape et utemiljø med farger som matcher.  For å gjøre det enklere for deg å velge farger som passer sammen, har Butinox` fargesjef Jenny Bull-Gustavsen lagd 5 spennende kombinasjoner med farger som harmonerer. I Butinox Terrassebeis Fargekart ser du hvilke terrassebeisfarger som passer til ulike utendørs veggfarger, samt hvilke farger du kan bruke på detaljer som blomsterpotter, utemøbler og pyntegjenstander for å løfte helhetsinntrykket.

  1012_Kveldsdis.jpg

  Lysegrå fasader og hvitmalte hagemøbler kan utmerket kombineres med mørke og fargesterke toner i terrassegulvet for å få et spennende uttrykk. På bildet er brukt Butinox Terrassebeis i fargen 1012 Kveldsdis. Butinox Terrassebeis kan blandes i mange ulike farger. Beisende oppstrøksprøver på de mest populære fargene finner du på OBS Bygg.

  Terrassebeisen er robust og beskytter treverket i opptil 3 år!

  Med Butinox trenger du ikke å beise hvert år – Terrassebeisen er robust og fargebestandig, og beskytter treverket i opptil tre år. Med Butinox Terrassebeis, som er kåret til best i test, og som i 2020 var Norges mest selgende terrassebeis trenger du ikke vente på sommerens beste dag for å beise. Butinox har nemlig utviklet en terrassebeis som ikke regner bort selv om det skulle komme en regnskur kort tid etter påføring. Den tåler regn etter 1 time!

  Slik beiser du terrassen