Så enkelt fikser du sprekker i treverket

  Har du fått sprekker i tregulvet og lurer på hvordan du skal fikse det? Da er Casco MultiTech løsningen for deg! 

  Dette er Casco MultiTech

  Casco Multitech er en elastisk lim- og fugemasse som både fuger, limer og tetter på de fleste underlag. Listen over bruksområder er lang, og man trenger kun én patron MultiTech, fugepistol, maskeringstape og et glatteverktøy for å komme i gang.

  MultiTech kommer i syv ulike farger. Tre av dem er i forskjellige trefarger som passer til lyst treverk, mørkt og gulnet treverk, i tillegg til eksotiske treslag. Det gjør dem perfekt til å tette sprekker i tregulv og rundt lister i gulv og tak.

  – Casco MultiTech både limer, fuger og tetter, og er perfekt til å tette sprekker i treverket. Finner du ikke riktig farge kan den enkelt males over med de fleste malingstyper*, sier Eivind Handrum, teknisk produktsjef lim og fug hos Sika Norge.

  Slik gjør du

  1. Sørg for at området er rent og klart.
  2. Monter tuppen riktig før du begynner å fuge sånn at det ikke tørker nedover i tuben.
  3. Skal du lage en bevegelsesfuge i gulvet legger du en bunnfyllingslist i bunnen av fugen og setter maskeringstape på flatene ved siden av.
  4. Fyll sprekken med massen.
  5. Etter at du har fylt fugen avslutter du med å glatte ut fugemassen. Du har 45 minutter på å glatte ut til perfekt fug før det dannes en hinne på overflaten.
  6. Når du er ferdig kan du fjerne maskeringstapen.
  7. La massen herde i et døgn før den utsettes for belastning.

  PS! MultiTech er miljøvennlig og giftfri, som vil si at den kan brukes i barnerom og på kjøkkenet hvor den kan komme i kontakt med matvarer.

  *Casco® MultiTech kan overmales med de fleste vannbaserte malingssystemer. Forhåndstest må utføres med aktuelle malinger for å forsikre kompatibilitet. Best resultat ved overmaling oppnås etter at limsjiktet har herdet fullstendig. Merk: Ikke-fleksible malingssystemer kan redusere limets elastisitet, og kan medføre riss- dannelser i malingsfilmen.