Spennende tapetnyheter!

  Tapet gir et unikt preg på veggene og får frem personligheten din.

  Vi beveger oss mot å utforske et bredere spekter av farger og mønster i interiøret. Kanskje du er en av dem som snuser på tapet? Da bør du ta en nærmere kikk på tapetene våre!

  Storeys er Norges ledende leverandør av tapeter til faghandel, og har satt sammen et eksklusivt utvalg til Coop. Ta en kikk på et lite utvalg tapet under – kanskje du finner en favoritt?

  Borgetapet_1.jpg

  Grafisk og tropisk: Tapetene fra Storeys fås i en rekke uttrykk og fargekombinasjoner.

  Tropiske mønstre 

  Borgetapet_tropisk1.jpg

  Tapetnyhetene fra Storeys består av blant annet tropiske mønstre som tar deg dypt inn i en spennende jungel.

  Fargepaletten går fra dempet sort i kontrast mot offwhite, til mer tøffe og effektfulle nyanser av grønn, blå og rød. Dette er farger som vi ser mye av i interiøret om dagen.

  Grafiske former

  Det vil også være geometriske former som gir et mer grafisk og retro utrykk. Velg mellom sort mot hvite varianter, eller velg den spennende 70- talls inspirerte varianten i blå, sort og gull. Tapetene i beige og varme toner er med på å skape et luftig og skandinavisk utrykk.

  Borgetapet_4.jpg

  Grafiske former gir et retro uttrykk og passer godt i mange hjem.

  Mye mer enn bare et mønster

  I tillegg til nydelige mønstre som gir et spennende preg på veggene dine, vil vi også se mange fine ensfargede tapeter med ulike overflater. 

  Disse harmonerer med de mønstrete tapetene, slik at du kan velge en eller flere vegger med mønster – og kombinere dette med en annen vegg med ensfarget tapet. Her henter du opp en farge i mønstertapeten og drar den videre i interiøret.

  Borgetapet_5.jpg

  Ensfargede tapeter harmonerer godt med tapet med mønster.

  Naturen er en inspirasjonskilde

  Naturen har vært en inspirasjonskilde i mange år, og vi ser at dette også vises i årets tapetnyheter. Både farger og mønstre gjenspeiler dette.

  Borgetapet_3.jpg

  Ta naturen med inn! Lekker tapet med tydelig inspirasjon fra naturen.

  Nysgjerrig på tapet?

  Besøk din nærmeste Obs BYGG for å se hele utvalget av Storeys tapet. Mange av tapetene er lagerført som du kan ta med deg med én gang. Finner du ikke din favoritt på lager bestiller vi opp til deg!

  💡Hele utvalget av tapet fra Storeys kan du se her.