Nye LADY Balance – perfekt på soverommet!

  Nye LADY Balance er Jotuns beste maling for alle som er ekstra opptatt av luftkvalitet innendørs – spesielt på soverommet!

  Bedre inneklima, bedre helse

  Mange er opptatt av å ta gode valg relatert til helse, miljø og livskvalitet. Dette gjelder også ved valg av interiørmaling. LADY har malinger tilpasset ulike behov, og nye LADY Balance er et godt valg for deg som både ønsker et bedre inneklima og vakre, matte vegger.

  Nyheten er det naturlige malingsvalget til barne- og soverom, og kan trygt brukes av gravide og allergikere.

  De beste fargene til soverommet

  Nye LADY Balance egner seg svært godt til soverommet. Men hvilken farge er egentlig den mest gunstige for å sikre god kvalitet på søvnen? Fargesjef Birgit Torkildsby fra Jotun deler sine beste tips med oss:

  – Når du skal fargesette soverommet er det lurt å tenke helhet. Mal alle veggene i samme farge, så fremstår soverommet helhetlig og visuelt ryddig.

  Når det kommer til fargevalg på soverommet, er det mange farger du kan lykkes med. En tommelfingerregel er likevel å ikke velge de sterkeste og mest gilde variantene av en farge, men snarere velge fargetoner av dempet og dus karakter, forklarer Torkildsby.

  Blåtoner er sikre ”go to”-farger, da de er fra den kalde siden av fargesirkelen, og derfor oppleves som beroligende. Blå er himmelens farge, og velger du blant de mørkere nyansene kan veggene på soverommet gi assosiasjon til kveldshimmelen. På den måten kan fargen på soverommet sette deg i den rette stemningen for å få en god natt søvn.

  Nye Lady Balance - Artikkelbilde (1).pngFoto: Jotun A/S @jotunlady

  Vakrere farger i ny innpakning

  Nye LADY Balance kommer i et nytt, resirkulert malingsspann. Den nye emballasjen består av inntil 60% resirkulert PCR-plast, og spannet er 100 % resirkulerbart.

  I tillegg til den nye og mer miljøvennlige innpakningen, kommer malingen med et enda vakrere utseende og med enda bedre påføringsegenskaper. Nå blir det derfor enklere en noen gang å få et jevnt og perfekt resultat du kan leve lenge med!

  Kort oppsummert er dette 5 gode grunner til å velge nye LADY Balance:

  1. Matt, og enda vakrere utseende.
  2. Dokumentert god for inneklimaet.
  3. Lukter minimalt.
  4. Enkelt å lykkes med et perfekt resultat.
  5. Forsterkede filmegenskaper.

  2.png

  Foto: Jotun A/S @jotunlady