LADY Supreme Finish er ny og forbedret!

  LADY Supreme Finish er markedets beste malingsserie til tre og panel, og har nå kommet i ny og forbedret versjon. Med denne serien er du sikret et perfekt sluttresultat til både tre og panel, dører, lister og møbler.

  – Det som er så bra med nye LADY Supreme Finish, er at den fungerer godt på ulike overflater og elementer som du allerede har i hjemmet ditt, sier stylist Jannicke Kråkvik. Møbler og detaljer som ikke tar stor plass, er kanskje der man kan man våge å bruke nye farger og glansgrader på en mer spennende måte, tipser hun.

  Vakrere og mattere

  Den matte trenden har kommet for å bli, og stadig flere av oss omfavner nå det helt matte uttrykket. Jotun har derfor lagt ekstra ressurser i å utvikle den nye LADY Supreme Finish Pure Matt som er enda mattere enn forgjengeren LADY Supreme Finish Matt.

  Jotun-supreme-finish2.jpg

  Panelvegg: LADY Supreme Finish Pure Matt 3377 Slate Lavender. Slett vegg øverst: LADY Pure Color 20186 Lavender Touch. Foto: Jotun A/S / @jotunlady.

  Svært slitesterk

  Nye LADY Supreme Finish er også ekstremt slitesterk, og gjør seg dermed godt i omrxåder som er utsatt for slitasje, som trappegelender, møbler og dører. Dette er en malingsserie som spiller på lag med hverdagen, og som gir et resultat du kan glede deg over lenge.

  Kjøp maling hos Obs BYGG – spar penger med prisløftet!

  Skap unike uttrykk med ulike glansgrader

  Ved å benytte deg av ulike glansgrader skaper du et spennende og lekkert interiør. Fremhev detaljer med en høy glansgrad, eller velg helt nye LADY Supreme Finish Pure Matt. Fargeopplevelsen vil variere, valget er ditt!

  Ulike glansgrader

  • Pure Matt – glansgrad 03: Demper fargen og gir et helmatt, sobert uttrykk. 
  • Silkematt – glansgrad 15: Demper fargen, men gir en diskré kontrast. 
  • Halvblank – glansgrad 40: Forsterker fargen og fremhever detaljer.
  • Superblank – glansgrad 80: Skaper glansfulle detaljer og reflekterer lyset.

  – Den nye glansgraden LADY Supreme Finish Pure Matt fungerer utrolig godt på ulike overflater, den er god mot direkte sollys og den fremhever fargen på en veldig fin måte. I en leilighet som vår med mye treverk, også på dører og vinduer, så er det fint å kunne bruke denne helt matte finishen som spiller fint sammen med veggene som da også er malt med LADY Pure Color i samme farge, sier Kråkvik.