Personlig preg med tapet

  Vi kjenner alle behov for å fornye hjemmet vårt fra tid til annen. Vi nordmenn stiller i en egen klasse når det gjelder å pusse opp og dyrke vårt lune rede. Kanskje ikke så rart siden vårt skandinaviske klima appellerer til inne-hygge størsteparten av året.

  Tapet eller maling?

  Riktig fargevalg er viktig, men hvorfor nøye seg med et nytt malingsstrøk? Aldri før har vi hatt flere tapeter å velge mellom. Det er her de store mulighetene ligger, enten du leter etter det enkle uttrykket eller det eksotiske og elegante.

  Ifølge Kristin Bjørnvik er tapetsering så populært nettopp fordi det finnes tapeter for enhver stil. Bjørnvik er markedssjef i Storeys, Norges ledende leverandør av tapet. Både de som ønsker markante mønstre og de som vil holde det minimalistisk og lunt finner gjerne sin tapet.

  Handler du tapet hos Obs bygg får du både bredt utvalg og et løfte om best pris. Les mer her.

  Levende og autentisk tapet

  Selv om tapetsering er en enkel måte for å fornye boligen, er det svært virkningsfullt. Det finnes utrolig mange fargerike og lekne tapeter som fremhever personligheten i hjemmet ditt. Se for eksempel på denne Ylvie-tapeten, hvordan den drar inn elementer fra naturen uten å bli for prangende:

  Snakk med fagspesialistene i din Obs BYGG-butikk, så får du hjelp med både fremgangsmåte og tapet-valg.

  Stilfull og rolig tapet

  Søker du rolige, behagelige farger og tiltalende overflater har du mange muligheter. Disse stilfulle og historiske mønstrene fremmer en luksuriøs men avslappet atmosfære. Sirlig ornamentert, uten å bli rotete skaper den en lun og uimotståelig 1001 natt-følelse. Her fra et moderne kjøkken:

  Hvor passer det med tapet?

  – I vårt utvalg finnes både tradisjonelle og moderne tapeter, forteller Bjørnvik.På Obs BYGG finnes det tapeter til alle rom, og du finner tapeter i mange ulike strukturer og farger. 

  – Med tapet skaper du et personlig hjem, sier Bjørnvik, og legger til at nå som det har kommet langt flere tapeter med farger og mønster, er tapet blitt svært populært og trendy.

  Tapet på barnerommet

  Her kan du i hvert fall bruke mange farger og fine mønstre. La barnet være med å velge, og vipps har den lille håpefulle et rom hun eller han er ekstra stolt av og trives på. Den riktige tapeten lar veggene bli som en historiefortelling.