Einars beste tips til maling inne

  Har du planer om å male og er usikker på hvordan du skal gå fram? Einar Nilsson, kjent fra "Tid for hjem" gir deg sine beste maletips.

  Har du planer om å male og er usikker på hvordan du skal gå fram? Einar Nilsson, kjent fra "Tid for hjem" gir deg sine beste maletips.

  Her finner du videoer som gir deg råd om ulike temaer innen kategorien maling: 

  • Helsparkling av vegger
  • Sprøytemaling av dører
  • Fibertapet til vegger
  • Maling av møbler
  • Bruk og vedlikehold av malesprøyte

  Dette må du vite om helsparkling

  Bør du bruke vanlig sparkel eller rullesparkel? Det kan virke som en stor oppgave å skulle sparkle en helg vegg – men med disse tipsene er du ett steg nærmere et jevnt og fint resultat!

  Dette bruker du de forskjellige sparkelspadene til

  Du trenger mer enn én sparkelspade når du skal pusse opp. Det finnes mange forskjellige varianter, og alle har sitt bruksområde hvor de passer perfekt. Å velge riktig gjør både jobben enklere og resultatet bedre.

  Tips til deg som ønsker slette vegger

  Har du en strietapet du vil kvitte deg med? Da kan fibertapet være løsningen! Fibertapet kommer i ulike tykkelser, og er et godt alternativ for deg som ønsker slette vegger som er lett å male.

  Dette kan du bruke sprøytemaling til

  Har du slitte dører som trenger litt kjærlighet, eller ønsker å fornye fargen på kjøkkenet? Sprøytemaling er perfekt for overflater som dører og kjøkkenfronter. Einar gir deg tips og råd til hvordan du enkelt kan gi nytt liv til dørene dine. 

  Slik bruker du en malesprøyte

  Det kan være fornuftig å bruke en malesprøyte om du har mye som skal males. Er du litt usikker på hvordan dette gjøres, bør du sjekke ut Einar sine beste tips til bruk og vedlikehold av malesprøyte.

  Gi nytt liv til møblene dine med maling

  Alt du trenger for å fornye møblene dine er litt innsats og maling. Å gjenbruke gamle møbler er både rimelig og fornuftig – og det trenger heller ikke å ta lang tid. Einar gir deg tipsene du trenger for et perfekt resultat.