Nyhet: Denne malingen holder seg i 16 år!

Tid er mangelvare, og de færreste av oss ønsker å bruke hele sommerferien på husmaling. Det viktigste rådet til deg som ikke ønsker å finne frem malerutstyret annethvert år, er å være nøye med hva slags produkter du velger.

Årets nyhet fra Butinox Futura er en gavepakke for deg som drømmer om flere år med late sommerdager i egen hage.

Nysgjerrig på om vi har den beste prisen på denne nyheten? Sjekk ut vårt prisløfte til deg her!

16 års garanti på farge og glans

Det er en helt ny generasjon akrylteknologi som gjør at den nye malingen fra Butinox Futura kan gi hele 16 års garanti på farge og glans. Eksteriørmalingen er testet under ekstreme klimatiske forhold, både i solrike Florida og i Norge.

Lurer du på hva garanti vil si? Få mer informasjon her!

Langtidstestene viser at Butinox Futura 16 er hele 55 prosent bedre på farge og glans enn tradisjonell maling. Den er et perfekt valg for deg ønsker en maling som …

Butinox_Futura_16 AB.jpg

Smart Flow-teknologien i Butinox Futura 16 gjør at malejobben blir enklere og raskere, med mindre drypp og søl.

… varer lenge

Med et seksten år langt vedlikeholdsintervall er Butinox Futura 16 et svært gunstig valg om du fordeler kostnad og tidsbruk på antall år. Ikke bare sparer du penger på utstyrsbehovet som følger med malejobben, det aller viktigste er investeringen du gjør i egen fritid.

… er selvrensende

I tillegg til ekstremt lang farge- og glansholdbarhet, så danner Butinox Futura 16 en hydrofil selvrensende overflate når den er tørket på veggen. Mindre skitt og smuss fester seg til husveggen, og en regnskur vil bidra til å vaske overflaten. Dette gjør at huset ser nymalt og rent ut i lang, lang tid.

Butinox Futura 16 6021 Siktet Jord AB.jpg

Nyheten Butinox Futura 16 gir hele 16 års garanti på farge og glans. Denne behagelige fargen heter 6021 Siktet Jord.

… og gjør jobben enklere

Smart Flow-teknologien i Butinox Futura 16 gjør at malingen får en kremaktig konsistens som er lett å stryke ut, med mindre sig og motstand i penselen. Det gjør at malejobben blir enklere og raskere, med mindre drypp og søl.

 

Butinox Futura 16 6028 Biscotti Gul AB.jpg

Frisk og glad farge til fasaden: 6028 Biscotti Gul.