Beise terrassen? Her er årets flotte farger

  Nordmenn elsker livet utendørs. Kjenne solstrålene varme huden vår mens vi slapper helt av på vårt nærmeste rekreasjonssted – terrassen. Tenk på din terrasse som ditt paradis, som du kan innrede selv til din smak, i både farger og stemning.

  En nybeiset terrasse gir et velholdt og moderne uttrykk. Kombiner gjerne flere farger for å skape kontraster og et personlig uttrykk på detaljer. Butinox Terrassebeis gjør terrassen vakker, samtidig som den beskytter gulvet mot sol, regn og grønske. Det er utrolig hva en farge på gulvet kan gjøre for å få godfølelsen ute. Det blir rett og slett vakkert!

  Beise terrassen artikkelbilde 1.jpg

  En mildt pigmentert lysegrå farge

  Butinox Terrassebeis 1008 Gråhvit vil gi deg en følelse av å være på Sørlandet. Midt i skjærgården, med mediterende brus fra havet og duften av saltvann. En lys terrassebeis harmonerer vakkert med hvitt, grått og nyanser av blått. Gir lys og energi, selv på kjølige dager. En populær og moderne farge som passer de aller fleste terrasser. Og som vil gi nytt liv til eldre terrassegulv. Butinox Terrassebeis Gråhvit er en mildt pigmentert lysegrå farge for et deilig liv utendørs, skapt til å nytes.

  Prøv å bruke Butinox Terrassebeis 1008 Gråhvit sammen med farger som gir deg den optimale sørlandsperlen! Her ser du vårt forslag til en palett.

  En kjølig dempet gråfarge

  1022 Elvestein er en herlig gråfarge som passer fantastisk sammen med sorte detaljer, for eksempel i bordben, stoler og utekjøkken. Det gir spennende kontraster og liv til uterommet. Siden Elvestein er inspirert av naturens egne farger, står den godt til hele naturens palett. Grønne planter i sorte og kremfargede blomsterkasser gir en ekstra godfølelse.

  Tips! Beis detaljer som benker, utekjøkken, rekkverk etc. i en kontrastfarge som matcher terrassegulvet. Lekkert og gjennomført! Her er terrassen beiset med Butinox Terrassebeis 1022 Elvestein, mens utekjøkkenet er beiset med Butinox Terrassebeis 1019 Sort. 

  En kjølig dempet bruntone

  Butinox terrassebeis i fargen 1013 Harmoni er en kjølig og dempet bruntone som matcher spesielt godt til grå, brune og hvite hus. En dempet og behagelig gråbrun terrassebeis, som beskytter treverket og skaper et tidsriktig uttrykk ute. En farge som nær sagt passer til alt av detaljer og møblement. Som navnet tilsier så skaper den harmoni og ro. Den roper ikke, men hvisker rolig til deg.

  Tips! Bruk denne paletten når du skal beise detaljer som sittebenk, utekjøkken, putekasse etc. Da får du farger som står veldig godt i stil til hverandre og skaper et harmonisk uterom. Her har vi frisket opp en slitt tretønne med Butinox Terrassebeis i fargen 1019 Sort.

  En varm beroligende bruntone

  Svært få ting slår en ekte klassiker. En du bare vet du kan stole på at leverer, gang på gang, år etter år. En trygg, beroligende farge som alltid er der for deg. Butinox Terrassebeis 1007 Tjærebrun gir deg den varme, mørkere tonen i gulvet. Beskyttende, solid og stødig. Alltid moderne, men samtidig tradisjonell. En klassiker, rett og slett. Et trygt valg for vakre terrasser. Står meget godt til detaljer i sort, grønntoner og grått.

  Tips! Skap et kult uttrykk med kontrastfarge på trappens opptrinn. Her har vi beiset opptrinn med Butinox Terrassebeis 1019 Sort. 

  Slik beiser du terrassen med Butinox Terrassebeis