Vannslange og høytrykkspyler i ett – uten ledning!

  Her er hageredskapenes svar på Kinderegget. Det beste av alt er at du slipper både strøm- og vanntilkobling.

  Høytrykkspyleren er et fantastisk verktøy, enten det er bilen, båten, hagemøblene, grunnmuren eller andre ting som trenger en skikkelig rengjøring.

  Ulempen er at den krever vann- og strømtilkobling. Derfor passer den tradisjonelle høytrykkspyleren nødvendigvis ikke for alle. Eksempelvis for deg som bor i blokkleilighet uten egen uteplass med strøm- og vanntilførsel. Den er heller ikke særlig praktisk å ta med seg for å spyle båten når den ligger på vannet for sesongen, eller i campingvogna eller bobilen.

  Slår to fluer i én smekk

  En gang i blant kommer man over geniale ting som får en til å tenke «hvorfor har jeg ikke visst om dette produktet før?». Worx Hydroshot er et slikt verktøy.

  - Vår Hydroshot er et funksjonelt, lett og kompakt redskap som fyller alle behov knyttet til rengjøring, vanning og vanntømming. Det er like enkelt som det er genialt, forteller Erik Lind, Key Account Manager i Positec Nordic.

  Han forteller at hemmeligheten ligger i at den batteridrevne multispyleren har et dualsystem. Forskjellige settinger på sprayflaten gjør at den enkelt kan bytte fra høytrykk til lavtrykk, eller motsatt. Dermed kan Hydroshot like gjerne brukes til vanning som til vask med høytrykk.

  Hos Obs BYGG skal vi være billigst på byggevarer! Les mer om vårt prisløfte her.

   

  Den batteridrevne høytrykkspyleren er lett å ta med seg, og du trenger ingen vann- eller strømtilkobling.

  Bare fantasien setter grenser

  - Spyleren har opptil ti ganger kraftigere trykk enn det er i en tradisjonell vannslange. Vi liker å se på det som et slags universalvåpen mot smuss, støv og skitt, sier Lind.

  Hydroshot leveres med en vannslange som passer de fleste typer vannkilder. Den suger like gjerne opp vann fra en bøtte, som fra en elv eller et vann.

  Eksempelvis er redskapet også velegnet og effektivt dersom du skal tømme et badebasseng eller lignende. Det finnes naturligvis også en enkel tilkobling for vannslange dersom du er heldig å ha en utekran tilgjengelig.

  Hydroshot er en del av Worx´ Power Share-sortiment. Det betyr at det kraftige 20V-batteriet, som selges separat sammen med lader, passer i en rekke forskjellige hageredskaper og andre elektroverktøy fra samme produsent. Ergo er det noe du investerer i én gang!