Utforsk mulighetene med Multi Grill System

  Det er ingen tvil om at vi nordmenn elsker å grille. Det sies faktisk at vi er blant de i verden som griller aller mest. Kanskje er det kombinasjonen av den sommerfriske luften og smaksrike rettene fra grillen som tilfører det lille ekstra rundt middagsbordet med gjestene. For oss handler det i hvert fall om at grillmåltidene ofte samler oss sosialt, er fulle av gode grillsmaker og ikke minst - det er veldig gøy å stå ute å lage mat. 

  Med vårt unike Multi Grill System utvides mulighetene for å kunne grille alt du ønsker deg både på de mer travle dagene og på fridagene med ekstra god tid. Hva med å grille ekte italiensk pizza med ekstra sprø skorpe? Eller asiatisk wok? Kanskje frister det å ta søndagsfrokosten ute i sola med egg, bacon, bønner og pannekaker? 

  Wok i emaljert støpejern

  Asiatisk mat har blitt mer populært med årene. Og med god grunn. Grønnsaker, skalldyr, nudler eller kjøtt. Og ikke minst de gode asiatisk smakene i sausen. Forutsetningen for å lage en god asiatisk wok kan spores til høy varme. Derfor egner det seg ekstra godt å lage wok-måltidet på grillen. Fordelen er at det går raskt å forberede og er enkelt å grille. For eksempel digger vi å grille fried rice, krabbeklør med sort peppersaus og Pad Thai. Woken passer også godt til bruk på sidebrenner, og den kan også brukes på vanlig komfyr. 

  Stekepanne i emaljert støpejern

  Denne kan brukes på grillen eller vanlig komfyr. Stekepannen kommer i emaljert støpejern og fungerer perfekt til måltider hvor du kan legge i litt ekstra godt med saus i maten. Den fungerer like bra på kullgrillen som på gassgrillen. Muligheten er mange - kanskje det frister med en viltgryte i vinterkulda eller kremet kyllinggryte? 

  Pizzastein

  En favoritt blant nesten alle. For alle elsker jo pizza. Og når den stekes på grillen kommer du enda nærmere den ekte italienske smaken. Med en pizzastein får du god varme under pizzaen når den legges på grillen slik at skorpen blir sprø og god. Med en pizzastein kan du også lage hjemmelagde tortillalefser, nanbrød og andre flate bakverk. Ikke bare er brødverk på en pizzastein veldig godt, men det er skikkelig gøy når du mestrer kunsten.

  Vil du lære deg triksene bak den italienske pizzaen? Sjekk ut denne oppskriften! 

  FCC BBQ multi grill system a2.jpg.jpg

  Stekeplate i emaljert støpejern

  Et perfekt redskap for å grille fisk! Mange synes det er vanskelig å grille fisk ettersom den ofte henger seg fast i grillen, eller faller gjennom ristene. Med en emaljert stekeplate trenger du ikke bekymre deg for at fisken skal sitte fast eller havne i bunnen av grillen. Den passer utmerket til mange typer grillmåltider, for eksempel egg og bacon. 

  Emaljert støpejernsrist - Searing grid

  Dette er en kraftig grillrist som passer perfekt til grilling av store kjøttstykker. Alle som liker å grille en perfekt biff ville ha stor glede av en slik. Du får saftige grillmerker på kjøttet samtidig som kjøttet får en god stekeskorpe. Og lurer du på hvordan du griller en perfekt grillet biff? Se video her (link til video-sak). 

  Et Multi Grill System gir deg gode smaksopplevelser og muligheter for å bruke kreativiteten og utforske flere typer grillretter. Det er gøy å kunne imponere venner og familie med nye smaker og kombinasjoner som tar grillmaten til nye høyder.