Gjør det enkelt med ett skaft til alle redskaper

  Gardena sitt sortiment av hage- og beskjæringredskaper består av over 80 utskiftbare redskaper til blant annet kultivering, planting, raking, graving og snømåking. Som om ikke det var nok kan du bruke ett og samme skaft til alle! Her kan du lese mer om redskapene og de smarte oppbevaringsløsningene.

  Gardena sitt sortiment av hage- og beskjæringredskaper består av over 80 utskiftbare redskaper til blant annet kultivering, planting, raking, graving og snømåking. Som om ikke det var nok kan du bruke ett og samme skaft til alle! Her kan du lese mer om redskapene og de smarte oppbevaringsløsningene.

  Combisystemet til Gardena er skånsomt mot både ryggen og hagen din. I prinsippet trenger du kun ett skaft, men det finnes ulike typer slik at du skal kunne velge det som passer deg og din arbeidsstilling best. Ved hjelp av treskaftet kan alle Combisystem-redskaper forlenges individuelt, og det europeiske asketreet er fleksibelt og av høy kvalitet slik at vibrasjoner dempes.

  Alle redskapene passer alle skaft, og sammenkoblingen mellom redskap og skaft er stabil og blir ikke slarkete med tiden.

  Gardena Combisystem, artikkel2.jpg

  Hvilke redskaper bør du ha?

  Det er ikke alltid like lett å vite hva man bør velge i havet av redskaper. Derfor har vi samlet sammen våre beste tips til redskapene det kan være både kjekt og lurt å ha:

  Gardena Combisystem Kit
  Med dette kit-et får du en fin startpakke for hagen. Pakken inneholder løvrive, kultivator, skaft og redskapsstativ. Løvriven har kraftige tenner i høykvalitetsplast og er ideell til raking av løv, kongler, gress og annet hageavfall. Kultivatoren er perfekt til å smuldre og lufte jord og skåner samtidig røttene. Begge redskapene passer til det medfølgende skaftet og det praktiske redskapsstativet hjelper deg å holde orden i bod eller garasje. Produktene i pakken kan også kjøpes hver for seg.

  Gardena Combisystem Småhakke
  Småhakken har en arbeidsbredde på 9 cm og passer perfekt til hagepleie som hakking, luking, lufting, hypping eller planering. Et rett, taggete blad på den ene siden og tre tenner på den andre gjør det enkelt å trenge ned i bakken, og jobbe i bed og tett beplantede rader, uten å skade plantene.

  Gardena Combisystem Ugresshakke
  Ugresshakken passer perfekt til luking og smuldring av jord. Hakken er laget av høykvalitetsstål med et belegg av varmeherdet plast, D-formet støtte og et 12 cm bredt, robust og rustfritt stålblad.

  Gardena Combisystem fruktsamler
  Fruktsamleren lar deg samle nedfallsfrukt uten å måtte bøye deg ned. Rull raskt og enkelt over frukten med fruktsamleren, og tøm beholderen. Den patenterte sideåpningen gjør at den også kan tømmes uten at du trenger å bøye deg. Takket være de fleksible plaststrimlene kan du samle frukt fra 4-9 cm.
  Den praktiske spadefunksjonen gir deg muligheten til å samle frukt fra vanskeligere områder, for eksempel nær trestammer.

  Gardena Combisystem Gresskantskjærer
  Denne er perfekt når du vil ha en rett plenkant, for eksempel mellom bed og plen. Den skarpe, herdede ståleggen i halvmåneform gjør spa- og skjærearbeid enkelt. Stålet av høy kvalitet og Duroplast-belegget gjør gresskantskjæreren robust og slitesterk.

  Gardena redskapsstativ_1200x800.png

  Plassbesparende oppbevaring

  Med redskapsstativet har du alle redskapene samlet og hengende ryddig på veggen. Stativet kommer med flere holdere og kroker. Den lille kroken egner seg godt for små redskap og beskjæringssakser, mens den praktiske universalkroken holder større hageredskap som spader og gafler. Redskapsholderene kan roteres 30° og justeres etter individuelle behov. Stativet kan henges både vertikalt og horisontalt, og er kompatibelt med alt fra Gardena combisystem og Original Gardena system.

  Alle produkter i Gardena combisystem kommer med hele 25 års garanti!