Derfor bør du velge et godkjent rekkverk

  Når du skal velge rekkverk er det viktig å tenke på sikkerhet. Uansett om du trenger rekkverk til en veranda, balkong eller platting, er et godkjent rekkverk et fornuftig valg.

  Hva vil det si å velge et godkjent rekkverk?

  Ved å velge et rekkverk som er testet og godkjent sikrer du trygg bruk år etter år, uten bekymring for kvalitet og vedlikehold, sier Key Account Manager i Smart Rail, Stig E. Karlsen.

  I Norge er det Glass og fasadeforeningen som følger opp kvaliteten på rekkverk. Å teste rekkverk er en omfattende prosess, med fysisk testing av holdbarhet, styrke, samt en hel del dokumentasjoner som skal foreligge.

  – Det er ingen formelle krav om godkjenning, men Smart Rail er en av de få som produserer godkjente rekkverk i bransjen. Alle våre rekkverk er testet og godkjent i henhold til Norsk Standard 3510, sier Karlsen.

  3 gode grunner til å velge godkjente rekkverk

  1. Trygghet – Alle skal føle seg trygge, og vite at rekkverket holder den standarden som leverandør står inne for, og som standarden NS-3510 krever.
  2. Bekymringsfritt – Kvaliteten er testet, noe som gjør vedlikeholdet minimalt og sikrer holdbarhet over tid.
  3. Garantier – Å kjøpe kvalitetssikret og godkjent rekkverk innebærer at man har de nødvendige garantier dersom noe skulle skje. Spilerekkverk fra Smart Rail er godkjent over 10 meter høyde.

  Kvalitet og design hånd i hånd

  Spilerekkverket er produsert i aluminium og er pulverlakkert, noe som gir en slitesterk og vedlikeholdsvennlig overflate. Skruene er produsert i syrefast stål. Mindre detaljer, som endelokk og distanseklosser, er produsert i sort plast for å tåle sollys over tid uten å miste farge.

  – En vask av og til vil opprettholde rekkverkets flotte utseende, forteller Karlsen.

  Rekkverkets kraftige design tillater montasje i høyde over 10 meter og er godkjent for bruk i idrettshaller og forsamlingslokaler. Sikkerheten og kvaliteten er viktig uansett høyde, og rekkverk fra Smart Rail bidrar til at kjæledyr, barn og voksne i alle aldre skal kunne føle seg trygge på sin balkong, veranda eller platting.