🥩Live shopping tilbud med Obs Bygg og FCC🔥 – spar opptil 40% på en rekke griller og tilbehør! Sjekk her

  Hagemøbler for maks komfort utendørs

  Vi blir stadig mer opptatte av bærekraft, samtidig som vi ikke ønsker at det skal gå på bekostning av vår personlige stil. Disse elementene forenes i Røst-serien, Obs BYGG sin nye hagemøbelserie!

  Alt av årets hageinspirasjon finner du her!

  Med fokus på tilpasning og varig kvalitet er Røst en serie som ikke bare gir deg muligheten til å velge din favorittfarge og kvalitet på trekket til både sofa og hjørnegruppe, men som også fremmer bærekraft. Serien består av en romslig hjørnegruppe og sofagruppe i aluminium med teak-look. Det betyr at du får den varme følelsen av tre, samtidig som det er vedlikeholdsfritt.

  Det som virkelig skiller Røst fra lignende serier, er muligheten til å tilpasse trekket til møblene etter eget ønske. Enten du foretrekker en nøytral og avslappende nyanse som smelter sammen med omgivelsene, eller en mer dristig og levende farge som gir uteplassen et unikt preg, finner du trekket for deg i Røst-serien.

  - Du kan også kjøpe et trekk som er værbestandig, slik at du slipper å ta inn og ut putene dine etter været, sier innkjøper Lill-Karin Goplerud Øveren i Obs BYGG.

  Røst_artikkelbilde5.jpg

  Gjennom trekkene kan du altså skape et uteområde som er både stilfullt og funksjonelt, år etter år. Planen er nemlig å introdusere flere spennende trekk de neste årene, som følger de aktuelle trendene vi ser rundt oss.

  Les også: Dette er hagetrendene for 2024

  Anskaffelse av Røst-serien blir med andre ord ikke kun et møbelkjøp, men et bærekraftig valg som passer din stil. Med sin skreddersydde komfort og miljøvennlige tilnærming, gir Røst deg muligheten til å gjøre uterommet akkurat slik du ønsker – ett trekk om gangen.

  Røst_artikkelbilde4.jpg