Glassrekkverk eller spilerekkverk?

  Vurderer du å kjøpe rekkverk, men er usikker på hva du vil ha? Med IDT sin multistolpe kan du fritt velge om du ønsker glass eller spiler på din terrasse. Systemet er bygd opp for å kunne skreddersy løsningen som passer deg og ditt bruk.

  Utsikt i høyeste kvalitet

  Med IDT sitt norskproduserte gjerde og rekkverk kan du velge hvilke komponenter du selv ønsker. Kanskje den ene siden av terrassen har en vidunderlig utsikt du ønsker å bevare med glass og den andre siden gjør seg bedre med spiler?

  – Du får i pose og sekk ved å velge IDT. Du kan plukke produktene du trenger til ditt prosjekt, og med en mulitstolpe utviklet for både glass og spiler kan du skape en unik kombinasjon, forklarer Stig Almsbakken, Salgssjef Utemiljø hos IDT.

  Rekkverk som kan monteres selv

  Rekkverket er 1 meter høyt, og kan monteres på toppen av gulvet eller inn fra siden på konstruksjonen. 

  – Glassrekkverket fra IDT kan monteres selv, men Obs BYGG kan i noen avdelinger tilby ferdig montert, sier Stig Almsbakken.

  De ulike komponentene du trenger er lett tilgjengelige og enkle å montere. Avhengig om du ønsker glass eller spiler har Obs BYGG sine butikker delene du trenger. Se gjerne IDT sin monteringsvideo ved å skanne QR-koden du finner både i butikk og brosjyre.

  Velg rekkverket som passer deg best

  Et glassrekkverk eller spilerekkverk passer godt til de aller fleste boliger. Med tidløst design og mange valgmuligheter, er det enkelt å skreddersy rekkverket som passer deg best. 

  glassrekkverk artikkelbilde.jpgRekkverk i glass.

  Kvalitet og design hånd i hånd

  Rekkverket er produsert i aluminium og er pulverlakkert, noe som gir en slitesterk og vedlikeholdsvennlig overflate. Glass er herdet eller herdet laminert ut ifra tykkelse. Mindre detaljer, som endelokk og distanseklosser, er produsert i sort plast for å tåle sollys over tid uten å miste farge.

  – En vask av og til vil opprettholde rekkverkets flotte utseende, forteller Almsbakken.

  Rekkverkets design tillater montasje i høyde over 10 meter og er godkjent for bruk til boligformål. Sikkerheten og kvaliteten er viktig uansett høyde, og rekkverk fra IDT bidrar til at kjæledyr, barn og voksne i alle aldre skal kunne føle seg trygge på sin balkong, veranda eller platting