Se årets hagemøbler 25. april kl. 19 med Obs BYGG og Interiørrådet! SE HER

    Gjør Weber-grillingen digital

    Perfekt grillet kjøtt er en av grillsesongens største gleder. Denne digitale dingsen gjør at du lykkes med grillingen hver eneste gang!

    Riktig temperatur på både grill og mat er en av forutsetningene for å lykkes med grillingen. 

    Det som avgjør om kjøttet er ferdig er kjernetemperaturen, og den er det ikke så lett å følge med på. Løsningen heter iGrill, og er et digitalt steketermometer fra Weber som du kobler til telefonen din. Du kan dermed sjekke om kjøttet er ferdig via en app på telefonen din.

    Weber iGrill finnes i tre utgaver: iGrill 3, iGrill Mini og iGrill 2. Felles for dem er at de overvåker kjernetemperaturen og gir deg beskjed på telefonen når kjøttet er ferdig.

    LES OGSÅ: Ikke pakk bort grillen om høsten – grill hele året! ☃️

    Følg med via mobiltelefonen

    Enkelt forklart har iGrill en temperatursonde som du setter inn i kjøttet. Denne kommuniserer med iGrill-enheten som igjen sender beskjed til telefonen din. Du kan følge med på utviklingen av kjøttet minutt for minutt.

    TIPS: Slik får du maks ut av gassgrillen!

    Den nye iGrill 3 er spesiallaget for å arbeide sammen med Webers gassgriller Genesis II og Genesis II LX, som har et eget panel som kan åpnes for å enkelt montere termometeret.

    👍HVIS DU ER I TVIL: 5 gode grunner til å velge gassgrill

    Det følger med to temperaturfølere, og om du vil, kan du kjøpe to ekstra følere. Da kan du grille mye forskjellig på én gang, og likevel oppnå et godt og saftig resultat. 

    iGrill-appen lastes ned gratis på telefonen din fra App Store eller Google Play. Så parrer du iGrill med telefonen via Bluetooth, og vips – aldri mer svidd steik. Termometeret har 45 meters rekkevidde, så du kan enkelt ta med deg telefonen inn på kjøkkenet for å kutte salat.

    TIPS: Slik blir det lettere å rengjøre gassgrillen

    Smarte tips til grillingen

    I tillegg til at iGrill er et termometer er det også en app full av grilltips. Du finner en oversikt over hvilke temperaturer de aller fleste kjøtttyper skal ha og du får vite hvordan du fester temperatursonden korrekt i kjøttet.

    Her er kjernetemperaturen som gir deg gjennomstekt kjøtt:  

    • Okse: 65 grader

    • Kalv: 65 grader

    • Svin: 70 grader

    • Fjærkre: 68 grader

    • Lam: 75 grader

    Foretrekker du rosa eller middels stekt kjøtt, finner du hele oversikten her

    Sjekk ut denne videoen om du vil se iGrill-termometeret i aksjon: